Luistervoorbeeld

Mooie meisjes

Auteur Karin Slaughter
Voorlezer Inge Ipenburg
Speelduur 18u 22m 54s
€ 14,95

Beschrijving

'You will always be my pretty girl...'

Wanneer op het nieuws melding wordt gemaakt van een vermist meisje, moet Claire Scott ongewild terugdenken aan haar eigen zusje. Zij verdween twintig jaar geleden, en het mysterie is nooit opgelost. Maar wanneer Claire alsnog de waarheid over de verdwijning van haar zus ontdekt, zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn.

Karin Slaughter bekroont haar werk met deze superieure, duistere thriller over onvoorwaardelijke trouw en de kracht van zusterliefde.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 17 september 2015
ISBN 9789462531338
Taal Nederlands
Speelduur 18u 22m 54s
Bestandsgrootte 1010 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'De ‘Koningin van de Suspense’ laat je weer sidderen met haar nieuwste thriller.’ (Marie Claire)

'Spannend en gruwelijke details. Wees gewaarschuwd!’ (**** De Telegraaf)

'Slaughter is echt een klasse apart. Voortreffelijke stand alone thriller. Een steengoed verhaal met sterke, grillige personages en nagelbijtende spanning pint je vast in je stoel. Uiteraard met gruwelijke scenes, haar handelsmerk. *****' (Holland Media Combinatie, Gooi & Eemlander / Noordhollands Dagblad / Leidsch Dagblad)

'Meeslepende vakantiethriller, vol schokeffecten en horror.' (Wegener Dagbladen, Stentor / Brabants Dagblad / Gelderlander / PZC / Tubantia / BN/De Stem / Eindhovens Dagblad)

'Fijn voor op het zand.' (Elle)

'Slaughter doet haar reputatie als ‘Queen of Crime’ weer alle eer aan. Typisch voor de Amerikaanse auteur: de vrouwelijke antiheldinnen, de filmische schrijfstijl en de flinke portie gruwelijkheden. Eén van de beste Slaughters ooit.' (Het Belang van Limburg)

'Slaughter is een meester op het gebied van de psychologische thriller.' (Veronica Magazine)

'Goed gedaan van Slaughter.’ (Herman Brusselmans, Playboy)

'Het is een geweldig boek dat, wat mij betreft, doet denken aan haar eerste boeken. Zeker wat betreft de gruwelijkheden. Wat mij betreft staat het boek garant voor aardig wat uurtjes puur thrillergenot. 5 sterren zijn nog te weinig... *****' (Thrillerlezers)

'Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Karin Slaughter heeft weer een geweldig intrigerende en spannende thriller afgeleverd. Je zou haast kunnen zeggen: zoals gewoonlijk, want bijna elk boek van haar is top, maar het blijft een hele prestatie om je lezers zo geboeid te kunnen laten lezen dat stoppen bijna geen optie is. ****' (Hebban Crimezone)

'Ondanks de lieflijke titel is Mooie meisjes niet geschikt voor tere zieltjes. Het verhaal is zo indringend, meeslepend en gruwelijk dat ik soms bijna niet verder durfde te lezen. Een huiveringwekkend meesterwerk.' (Leestafel)

'Een perfecte thriller met sterke vrouwen in de hoofdrol.' (NBD Biblion)


Over de auteur
Photo Karin Slaughter
Karin Slaughter

Karin Slaughter (1970) groeide op in een kleine stad in Georgia en woont tegenwoordig in Atlanta. Ze is internationaal bestsellerauteur en een van ‘s werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar weergaloze thrillers zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. Karin Slaughter baseert haar boeken altijd op waargebeurde misdaden, waarbij het haar meer gaat om het motief dan om de misdaad zelf. Ze grijpt de kans die ze als auteur heeft om lastige thema’s aan de kaak te stellen. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre. Voor Juni - Maand van het Spannende Boek 2008 schreef Karin Slaughter op uitnodiging van CPNB het geschenkboekje Onbegrepen.

Toon aanbod