Luistervoorbeeld

Een lichte koude huivering

SerieSara Linton deel 3
Auteur Karin Slaughter
Voorlezer Inge Ipenburg
Speelduur 15u 11m 30s
€ 14,95

Beschrijving

In deze ijzingwekkende spannende thriller draait Karin Slaughter de lezer tot op de laatste bladzijde een rad voor ogen. Een lichte koude huivering is opnieuw een page-turner van de beste soort.

Op de campus van een universiteit vinden in een week tijd enkele studenten onder mysterieuze omstandigheden de dood. Terwijl kinderarts en lijkschouwer Sara Linton het eerste lichaam onderzoekt, wordt haar hoogzwangere zus Tessa door een onbekende aangevallen. Sara's ex-man Jeffrey Tolliver leidt het onderzoek. Hun samenwerking brengt de nodige spanningen teweeg. Ook oud-rechercheur Lena Adams is bij de zaak betrokken. Sinds haar ontslag bij de politie werkt ze als bewaker op de campus. Boos en gekwetst verricht Lena haar eigen speurwerk en begeeft zich daarbij op gevaarlijk terrein.

Een lichte koude huivering is het derde deel van de internationaal zeer succesvolle Sara Linton-reeks. Karin Slaughter schrijft met ongekende vaart en combineert meedogenloze spanning met personages van vlees en bloed.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 28 februari 2016
ISBN 9789462531987
Taal Nederlands
Speelduur 15u 11m 30s
Bestandsgrootte 835 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

Zo spannend dat je ’s avonds niet in je bed belandt, dat kan alleen Karin Slaughter, de koningin van de suspense.’ (Libelle)

‘De boeken van Slaughter maken absoluut recht op het predikaat “huiveringwekkend”. ****’ (Carp)

Over de auteur
Photo Karin Slaughter
Karin Slaughter

Karin Slaughter (1970) groeide op in een kleine stad in Georgia en woont tegenwoordig in Atlanta. Ze is internationaal bestsellerauteur en een van ‘s werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar weergaloze thrillers zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. Karin Slaughter baseert haar boeken altijd op waargebeurde misdaden, waarbij het haar meer gaat om het motief dan om de misdaad zelf. Ze grijpt de kans die ze als auteur heeft om lastige thema’s aan de kaak te stellen. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre. Voor Juni - Maand van het Spannende Boek 2008 schreef Karin Slaughter op uitnodiging van CPNB het geschenkboekje Onbegrepen.

Toon aanbod