Luistervoorbeeld

Zoenoffer

SerieSara Linton deel 2
Auteur Karin Slaughter
Voorlezer Inge Ipenburg
Speelduur 14u 30m 1s
€ 14,95

Beschrijving

Een duister geheim werpt een schaduw over Grant County als de dertienjarige Jenny zich moedwillig laat neerschieten door politiecommissaris Jeffrey Tolliver. Bij de lijkschouwing doet kinderarts Sara Linton een schokkende ontdekking die wijst in de richting van misbruik.

Sara en Jeffrey, die ooit getrouwd waren, werken noodgedwongen samen bij het oplossen van deze zaak. Jeffrey wordt in zijn speurwerk verder bijgestaan door rechercheur Lena Adams, maar is zij wel tegen de spanningen opgewassen? Als de ontknoping nabij is, slaat het noodlot opnieuw toe.

Zoenoffer is het tweede deel in de zeer succesvolle Sara Linton-reeks, waarin Karin Slaughter bloedstollende spanning combineert met levensechte personages. Haar psychologisch inzicht is messcherp en haar soepele schrijfstijl onweerstaanbaar. De steeds weer onverwachte wendingen maken Zoenoffer tot het einde toe verrassend.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 12 februari 2016
ISBN 9789462531994
Taal Nederlands
Speelduur 14u 30m 1s
Bestandsgrootte 398 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Zoenoffer heeft alles in huis: levensechte personages, een verrassend plot en een sterke ontknoping.' (Crimezone.nl)

'Karin Slaughter schrijft in een beproefde Amerikaanse traditie die borg staat voor spannend entertainment. Vakwerk.' (De Standaard)

'Slaughters plots zijn briljant en de spanning is meedogenloos.' (Washington Post)

Over de auteur
Photo Karin Slaughter
Karin Slaughter

Karin Slaughter (1970) groeide op in een kleine stad in Georgia en woont tegenwoordig in Atlanta. Ze is internationaal bestsellerauteur en een van ‘s werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar weergaloze thrillers zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. Karin Slaughter baseert haar boeken altijd op waargebeurde misdaden, waarbij het haar meer gaat om het motief dan om de misdaad zelf. Ze grijpt de kans die ze als auteur heeft om lastige thema’s aan de kaak te stellen. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre. Voor Juni - Maand van het Spannende Boek 2008 schreef Karin Slaughter op uitnodiging van CPNB het geschenkboekje Onbegrepen.

Toon aanbod