Luistervoorbeeld

Soixante neuf

Auteur Sandrine Jolie
Spreker Marieke de Kruijf
Speelduur 6u 10m 18s
€ 12,50

Beschrijving

Als in seksclub 'Soixante Neuf' kort na elkaar twee lijken worden gevonden in posities uit de Kamasutra, besluit de politie tot een uiterst geheime undercoveroperatie. Agente Sanne Romeijn wordt teruggeroepen van vakantie. Zij is de enige die als luxe callgirl kan infiltreren om te achterhalen wie de Kamasutra-killer is en waarom de slachtoffers zo zijn achtergelaten.

Na haar geslaagde sollicitatie bij eigenaar Ramses Barbino wordt Sandy G. al snel een van de populairste meisjes van de club. Om de moordenaar te kunnen ontmaskeren moet Sanne ver gaan, zelfs over haar eigen grenzen. Juist als Sanne denkt de dader op het spoor te zijn, valt er een nieuw slachtoffer. Sanne moet alles op alles zetten om te voorkomen dat de Kamasutra-killer opnieuw zal toeslaan.

Soixante Neuf is het eerste deel in de G-serie, een reeks thrillers waarin misdaad en erotiek op een even subtiele als opwindende wijze worden gecombineerd.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 12 februari 2016
ISBN 9789462532007
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 10m 18s
Bestandsgrootte 170 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Kinky seks en de wie heeft-het-gedaan-vraag zorgen ervoor dat je dit boek in een keer uitleest. ***' (Het Nieuwsblad)

'Soixante Neuf is geen boek dat je snel aan de kant legt. De Kamasutra-killer heeft je in zijn greep en je blijft voortdurend nieuwsgierig naar de dader en zijn motief. ***' (Crimezone.nl)

'Een lekkere weglezer die spannend is met een vleugje erotiek. ***' (Chicklit.nl)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Sandrine Jolie

Sandrine Jolie is van Nederlands-Belgische afkomst. Na haar studies Rechten en Nederlandse taal- en letterkunde heeft ze ruim dertien jaar gewerkt in de rechtbank. Geïnspireerd door alle verhalen die haar bureau passeerden, bouwde ze in de afgelopen jaren aan de misdaadserie G.
Soixante Neuf is haar eerste thriller in deze serie met undercoveragente Sanne Davids in de hoofdrol. In januari 2014 verscheen Under Cover en in mei van hetzelfde jaar Stille Nacht, het nieuwste deel, waarin Sanne een seriemoordenaar moet ontmaskeren.

Sandrine Jolie is een alias van Linda van Rijn.

Toon aanbod