Luistervoorbeeld

Stille nacht

Auteur Sandrine Jolie
Spreker Marieke de Kruijf
Speelduur 5u 31m 50s
€ 12,50

Beschrijving

Drie vrouwen worden op brute wijze vermoord en hun enige link lijkt datingsite Dare2Date te zijn. De seriemoordenaar weet zich echter uitstekend schuil te houden op het internet en de politie staat voor een raadsel.

Agente Sanne Romeijn gaat undercover in de wereld van het internetdaten om de missende aanwijzing te zoeken. Maar om de dader in de val te lokken, zal ze, net als de slachtoffers zelf, wel eerst met hem moeten afspreken...

De G-serie, geschreven door bestseller auteur Linda van Rijn, is een reeks thrillers waarin misdaad en erotiek op een even subtiele als opwindende wijze worden gecombineerd. De eerste twee delen Under Cover en Soixante Neuf kregen lovende recensies.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 12 februari 2016
ISBN 9789462532021
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 31m 50s
Bestandsgrootte 304 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Sandrine Jolie

Sandrine Jolie is van Nederlands-Belgische afkomst. Na haar studies Rechten en Nederlandse taal- en letterkunde heeft ze ruim dertien jaar gewerkt in de rechtbank. Geïnspireerd door alle verhalen die haar bureau passeerden, bouwde ze in de afgelopen jaren aan de misdaadserie G.
Soixante Neuf is haar eerste thriller in deze serie met undercoveragente Sanne Davids in de hoofdrol. In januari 2014 verscheen Under Cover en in mei van hetzelfde jaar Stille Nacht, het nieuwste deel, waarin Sanne een seriemoordenaar moet ontmaskeren.

Sandrine Jolie is een alias van Linda van Rijn.

Toon aanbod