Luistervoorbeeld

Mijn naam is Nadra

Auteur Elle van Rijn
Spreker Marieke de Kruijf
Speelduur 11u 31m 42s
€ 14,95

Beschrijving

In Mijn naam is Nadra vertelt Elle van Rijn het verhaal van het Nederlandse meisje Bertha Hertogh, dat in 1942 is geadopteerd door een Maleisische vrouw en acht jaar later wordt opgeëist door haar biologische vader.

Bertha, die inmiddels is omgedoopt tot Nadra, wordt het middelpunt van een strijd tussen de katholieke kerk en de islam. Het conflict loopt zo hoog op dat het een internationale kwestie wordt en uitmondt in hevige onlusten waarbij meer dan tweehonderd gewonden en negentien doden vallen. Wat is er gebeurd met Nadra en hoe verging het haar toen zij ongewild moest terugkeren naar Nederland?

Elle van Rijn vertelt in Mijn naam is Nadra het dramatische levensverhaal van Bertha Hertogh, dat zo bekend is in Maleisië en Indonesië, en dat hier volstrekt vergeten lijkt.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 31 oktober 2016
ISBN 9789462532984
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 31m 42s
Bestandsgrootte 633 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Elle van Rijn

Elle van Rijn (1967) studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht en speelde in verschillende theaterstukken en musicals. Het grote publiek kent haar als de comédienne uit Sam Sam, de film Liever verliefd en als drama-actrice in GTST. Elle van Rijn schreef eerder twee succesvolle romans: De tragische geschiedenis van mijn succes (2006) en De hartbewaakster (2008).

Toon aanbod