Luistervoorbeeld

Lieve edelachtbare

Auteur Max van Olden
Voorlezer Birgit Schuurman
Speelduur 7u 56m 42s
€ 14,95

Beschrijving

Lieve Edelachtbare van Max van Olden is een ijzersterke psychologische thriller over machtsmisbruik en chantage in het Nederlandse rechtssysteem, geschreven in de stijl van John Grisham. Hoofdpersoon Luna staat aan het begin van een veelbelovende carrière. Haar dagen worden gevuld met strafdossiers en het schrijven van pleitnota’s. Als Luna na een ruzie met haar vriend de nacht met een ander doorbrengt, realiseert ze zich niet dat ze daarmee alles op het spel zet.

Lieve Edelachtbare laat zien wat het betekent om te werken in de harde afrekencultuur van het strafrecht, en wat er gebeurt als iemand het recht in eigen hand neemt. Met deze spannende en gelaagde legal thriller is de Nederlandse John Grisham opgestaan.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 22 november 2016
ISBN 9789462532991
Taal Nederlands
Speelduur 7u 56m 42s
Bestandsgrootte 655 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘De psychologische omschrijvingen van de personages zorgen voor een spanning die de lezer tot het einde toe in zijn greep houdt.’ (Advocatenblad)

’Thrillerdebutant Van Olden is advocaat, en dat lees je af aan de geloofwaardige tekening van de gebeurtenissen in de strafzaak-praktijk van zijn hoofdpersoon.’ (VN Detective en Thrillergids)

Over de auteur
Photo Max van Olden
Max van Olden

Max van Olden (1973) is advocaat. In oktober 2015 debuteerde hij met de legal thriller Lieve edelachtbare waarmee hij de Schaduwprijs won, de prijs voor de beste spannende debuutroman van het jaar.

Toon aanbod