Luistervoorbeeld

Negen

SerieFabian Risk deel 2
Auteur Stefan Ahnhem
Spreker Roel Fooij
Speelduur 17u 18m 52s
€ 17,95

Beschrijving

Stefan Ahnhem schreef met Negen een nagelbijtend spannende thriller over de jacht op een koelbloedige moordenaar. Het is het tweede, losstaande deel in de serie over Fabian Risk. Zonder gezicht en Negen waren internationale successen. Het derde deel, 18 graden onder nul, verschijnt in mei 2017.

Het politieonderzoek naar de gewelddadige dood van een politicus en de ontvoering van een diplomatenzoon kost rechercheur Fabian Risk bijna zijn carrière. Het is de zwaarste zaak ooit voor hem, waarbij bepaalde machten er alles aan doen de waarheid te verbergen. Tegelijkertijd leidt de Deense rechercheur Dunja Hougaard een onderzoek dat haar van Kopenhagen naar Stockholm voert.

Met zijn filmische stijl en door de vele verrassende plotwendingen weet Stefan Ahnhem met Negen de lezer steeds weer op het verkeerde been te zetten.

Fabian Risk #2

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 3 mei 2017
ISBN 9789462533615
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 17u 18m 52s
Bestandsgrootte 1427 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Stefan Ahnhem

Stefan Ahnhem (1966) woont in Stockholm en heeft zich ruimschoots bewezen als thrillerauteur en scenarioschrijver voor o.a. Wallander en Irene Huss. De vertaalrechten van de Fabian Risk-serie werden aan vijftien landen verkocht. In Scandinavië verkocht hij in totaal meer dan 260.000 exemplaren.

Toon aanbod