Luistervoorbeeld

Zonder gezicht

SerieFabian Risk deel 1
Auteur Stefan Ahnhem
Spreker Roel Fooij
Speelduur 16u 49m 13s
€ 14,95

Beschrijving

Zonder gezicht van Stefan Ahnhem is een bloedstollende thriller over de gruwelijke effecten van pesten en buitensluiting, en over de ultieme wraak. Het is het eerste deel in een serie met Fabian Risk in de hoofdrol.

In Zonder gezicht krijgt de eigenzinnige rechercheur Fabian Risk te maken met de moord op twee van zijn oud-klasgenoten. Hij vermoedt een link met het verleden. Terwijl de politie dieper in de zaak duikt, realiseert Risk zich dat ze te maken hebben met een moordenaar die gevaarlijker is dan ze ooit hadden bedacht.

Fabian Risk #1

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 9 maart 2017
ISBN 9789462533622
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 16u 49m 13s
Bestandsgrootte 1386 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Pesten, gepest worden, wraak hiervoor. Stefan Ahnhem zet een maatschappelijk probleem met grote betrokkenheid neer. Waar de uitkomst voor de hand lijkt te liggen, zet hij de lezer in sneltreinvaart nog een keer op het verkeerde been.’ (Wegener Dagbladen)

‘Uitstekende thriller.’ (Het Parool)

‘Ahnhem heeft met Zonder gezicht een indrukwekkend debuut geschreven. Een heuse pageturner.’ (Thrillerweb)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Stefan Ahnhem

Stefan Ahnhem (1966) woont in Stockholm en heeft zich ruimschoots bewezen als thrillerauteur en scenarioschrijver voor o.a. Wallander en Irene Huss. De vertaalrechten van de Fabian Risk-serie werden aan vijftien landen verkocht. In Scandinavië verkocht hij in totaal meer dan 260.000 exemplaren.

Toon aanbod