Luistervoorbeeld

Maakbaar

Auteur Mariëtte Zweers
Voorlezer Irma Hartog
Speelduur 8u 39m 49s
€ 14,95

Beschrijving

Literaire thriller Maakbaar van Mariette Zweers is een pageturner voor lezers die houden van de thrillers van Saskia Noort, Esther Verhoef en Simone van der Vlugt.

Ogenschijnlijk ontbreekt het de succesvolle Anna aan niets: ze heeft een eigen bedrijf, een liefhebbende man en twee leuke kinderen. Niemand weet van haar betrokkenheid bij de dood van haar schoolvriendin. Maar als ze een vriendin van vroeger tegenkomt wordt ze geconfronteerd met haar verleden. Langzaam komt wat ze altijd verborgen wilde houden aan het licht en wordt haar zorgvuldig opgebouwde bestaan aan het wankelen gebracht.

Mariette Zweers (48 jaar) is bedrijfskundige. Haar boek Maakbaar vol vaart en onderhuidse spanning, is haar eerste thriller. Ze heeft zich laten inspireren door een krantenbericht over een ongeval, dat ze tientallen jaren geleden eens heeft gelezen en dat zich op onverklaarbare wijze in haar geheugen heeft vastgezet.

Genomineerd voor de Schaduwprijs 2017, de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige thrillerdebuut.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 6 juli 2017
ISBN 9789462535411
Taal Nederlands
Speelduur 8u 39m 49s
Bestandsgrootte 714 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Mariëtte Zweers
Mariëtte Zweers

Mariette Zweers (1968) groeide op in Alkmaar en Bergen, en studeerde Bedrijfskunde in Groningen. Na haar studie werkte ze als manager in het bedrijfsleven, tot ze besloot iets echt helemaal van zichzelf te willen maken en ze is gaan schrijven. In 2016 verscheen Maakbaar bij uitgeverij Ambo|Anthos, waarmee ze genomineerd werd voor de Schaduwprijs 2017 voor beste thrillerdebuut.

Tegenwoordig combineert ze het schrijven met een baan als docent aan de Rijksuniversiteit Groningen. Mariette woont met haar man en drie kinderen in Haren. Mama is hier is haar tweede boek.

Toon aanbod