Luistervoorbeeld

Mama is hier

Auteur Mariëtte Zweers
Spreker Kristel van Eijk
Speelduur 5u 58m 5s
€ 14,99

Beschrijving

Voor de buitenwereld vormen Olga en Matthijs een ideaal paar. Matthijs heeft een succesvolle carrière. Olga zorgt ervoor dat thuis alles op rolletjes loopt. Maar langzaam komen er barstjes in het geluk. Matthijs staat onder druk op zijn werk en zondert zich steeds meer van Olga af. Wat houdt hij voor haar achter? Als hij alles wat ze hebben op het spel dreigt te zetten, ziet ze zich genoodzaakt in te grijpen. Maar is ze zelf wel zo onschuldig?

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 28 mei 2019
ISBN 9789026348877
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 58m 5s
Bestandsgrootte 328 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Mariëtte Zweers

Mariette Zweers (1968) groeide op in Alkmaar en Bergen, en studeerde Bedrijfskunde in Groningen. Na haar studie werkte ze als manager in het bedrijfsleven, tot ze besloot iets echt helemaal van zichzelf te willen maken en ze is gaan schrijven. In 2016 verscheen Maakbaar bij uitgeverij Ambo|Anthos, waarmee ze genomineerd werd voor de Schaduwprijs 2017 voor beste thrillerdebuut.

Tegenwoordig combineert ze het schrijven met een baan als docent aan de Rijksuniversiteit Groningen. Mariette woont met haar man en drie kinderen in Haren. Mama is hier is haar tweede boek.

Toon aanbod