Luistervoorbeeld

Leven als prinses in Texas - De verleiding

SerieCowboys en prinsessen deel 2
Auteur Debra Eliza Mane, Lizzie van den Ham
Spreker Kristel van Eijk
Speelduur 2u 9m
€ 5,95

Beschrijving

Een prinses. Een cowboy. Een onmogelijke situatie.
Dit is het tweede deel van de serie Cowboys en prinsessen.

Sam begint langzaam maar zeker te wennen aan haar nieuwe leven in Texas. De school is zo slecht nog niet, en Hunter lijkt interesse in haar te hebben. Toch wil Sam liever doorgronden waarom Scott, de cowboy en klusjesman die haar moeder voor de verbouwing heeft ingehuurd, haar zo aantrekt en dan weer afstoot. Het grootste raadsel van Robstown is wat hij in zijn smeulende, bruine ogen verbergt...

Tijdens het schoolfeest springt Scott voor haar in de bres als de zaken anders lopen dan Sam had gepland. Daarna is er echt geen houden meer aan: zij verleidt Scott net zo hard als hij haar verleidt. Maar dat lost het probleem dat Scott voor haar verbergt niet op. En als hij uiteindelijk zijn hart bij haar uitstort, is de waarheid schokkender dan ze ooit had kunnen vermoeden.

Soms is het leven nog oneerlijker dan je dacht.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 1 september 2020
ISBN 9789178614073
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 9m
Bestandsgrootte 177 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Kobo en iTunes bestsellerauteur Debra Eliza Mane schrijft feelgood romans met een Yiha! Haar populaire serie 'Twin Bridges' speelt zich af in het gelijknamige dorpje in Montana. Elk boek volgt een andere inwoner van Twin Bridges en staat bol van de romantiek.

Toon aanbod