Luistervoorbeeld

Leven als prinses in Texas - De verhuizing

SerieCowboys en prinsessen deel 1
Auteur Debra Eliza Mane, Lizzie van den Ham
Spreker Kristel van Eijk
Speelduur 1u 57m 28s
€ 5,95

Beschrijving

Een prinses. Een cowboy. Een onwaarschijnlijke liefde.
Dit is het eerste deel van de romantische serie Cowboys en prinsessen.

Samantha de Vriesch heeft het perfecte leventje: rijke ouders, een groepje populaire meiden om zich heen op school en de knapste jongen als vriendje. Tot haar moeder roet in het eten gooit. Sams ouders gaan scheiden en mevrouw de Vriesch heeft een huis gekocht in the middle of nowhere in Robstown, Texas, om daar een Bed & Breakfast te beginnen. En Sam moet natuurlijk mee, want meneer de Vriesch heeft het te druk met zijn nieuwe vriendin.

Om van de nood een deugd te maken, besluit Sam om ook in Texas de ongeslagen prinses van Robstown High te worden. Ze heeft haar zinnen gezet op de knapste jongen van de school, maar eigenlijk laat de klusjesman die haar moeder helpt met het opknappen van het huis haar hart veel sneller slaan. Scott is een arme jongen met een verleden en volgens Sam een totaal kansloze cowboy. Daar mag ze niet mee gezien worden... maar hoe kan ze zijn verleidelijke glimlach en lieve woorden weerstaan?

Soms heeft je hart gelijk, niet je verstand.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 31 augustus 2020
ISBN 9789178614066
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 57m 28s
Bestandsgrootte 161 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Kobo en iTunes bestsellerauteur Debra Eliza Mane schrijft feelgood romans met een Yiha! Haar populaire serie 'Twin Bridges' speelt zich af in het gelijknamige dorpje in Montana. Elk boek volgt een andere inwoner van Twin Bridges en staat bol van de romantiek.

Toon aanbod