Luistervoorbeeld

Leven als prinses in Texas - De verzoening

SerieCowboys en prinsessen deel 3
Auteur Debra Eliza Mane, Lizzie van den Ham
Spreker Kristel van Eijk
Speelduur 2u 8m 45s
€ 5,95

Beschrijving

Een ex-prinses. Een jongen met een verleden. Een gebroken hart. Dit is het derde deel van de serie Cowboys en prinsessen.

Sam had nooit gedacht dat Scott tegen haar zou liegen, maar nu haar moeder een detective opdracht heeft gegeven in het verleden van haar vriendje te graven, lijkt het erop dat hij haar niet de hele waarheid heeft verteld. Als haar vader dan ook nog in een telefoongesprek duidelijk maakt Sam helemaal niet in huis te willen nemen, is dat de laatste druppel voor de ex-prinses. In een vlaag van verdriet en woede loopt ze van huis weg om vanuit Houston terug naar het veilige Nederland te vliegen.

Daar ontmoet ze bij toeval advocaat Alex Davis. Hoewel haar verstand iets anders zegt, schreeuwt Sams hart heel duidelijk dat ze Scott terug wil. Kan Alex haar daar misschien bij helpen..?

Soms is er licht aan het eind van de tunnel.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 2 september 2020
ISBN 9789178614080
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 8m 45s
Bestandsgrootte 177 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Kobo en iTunes bestsellerauteur Debra Eliza Mane schrijft feelgood romans met een Yiha! Haar populaire serie 'Twin Bridges' speelt zich af in het gelijknamige dorpje in Montana. Elk boek volgt een andere inwoner van Twin Bridges en staat bol van de romantiek.

Toon aanbod