Luistervoorbeeld

Zeven vrouwen later

Auteur Jeroen Guliker
Voorlezer Roel Fooij
Speelduur 10u 19m 38s
€ 13,95

Beschrijving

Mick van Houten is getrouwd met Maud, een aantrekkelijke vrouw die hem twee prachtige kinderen heeft geschonken. Hij is eigenaar van een succesvolle zaak, heeft alles wat een man zich kan wensen en geniet volop van het leven. Als hij Susan de Keizer ontmoet en als een blok voor haar valt, verandert zijn perfecte leventje in een ware nachtmerrie.

Hij raakt verstrikt in een web van intriges en zakt steeds verder weg in een moeras vol leugens, bedrog en chaos. Tijdens zijn zoektocht naar antwoorden probeert hij zich te ontworstelen aan een moordcomplot en een verklaring te vinden voor zijn ziekelijke drang tot vreemdgaan.

Zeven Vrouwen Later is een razendsnelle roman vol cynische humor, spanning en herkenning. Een brutaal en uitdagend verhaal waarin angst, jaloezie, onzekerheid en schaamte een belangrijke rol spelen en de personages beschikken over een gezonde dosis zelfspot en een groot relativeringsvermogen.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 16 juni 2017
ISBN 9789462537026
Taal Nederlands
Speelduur 10u 19m 38s
Bestandsgrootte 851 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Ik ben ervan overtuigd dat Zeven vrouwen later de meeste lezers meerdere lachsalvo’s zal bezorgen, want humor heeft de auteur zeker.’ (Chicklit)

‘Ik heb genoten van dit boek. Goed geschreven, met scherpe, grappige dialogen. Af en toe wel (erg) grof maar goed, wie daar niet tegen kan moet het boek maar overslaan.’ (Lydia van der Weide, Grazia)

Over de auteur
Photo Jeroen Guliker
Jeroen Guliker

Als auteur is Jeroen Guliker (1966) een laatbloeier. Na ruim twintig jaar actief te zijn geweest in de evenementenbranche, besloot hij in 2007 het roer radicaal om te gooien. Een doos vol jarenlang opgespaarde aantekeningen vormde de belangrijkste reden dat hij voor het fulltime schrijverschap koos. Een kennis nam de doos mee naar huis, las de volgeschreven bierviltjes en andere kattebelletjes en kwam na een week terug met de mededeling dat er toch echt iets met al die aantekeningen moest worden gedaan. Een jaar later kwam Zeven Vrouwen Later uit.

Zelf noemt Guliker zijn eerste boek ‘een goed gelukte kwajongensstreek’, een baldadige uitspatting die uiteindelijk wél de basis zou leggen voor zijn schrijversbestaan.

Inmiddels staat de teller op zes boeken. Na de spannende roman Harde noten werd zijn thriller Verborgen Vrucht in 2012 door Crimezone.nl genomineerd voor de Crimezone Thriller Award als thrillerdebuut van het jaar. In 2013 verscheen de thriller Havana die werd opgevolgd door twee bundels vol columns en korte verhalen. Onder het motto ‘Niet voor tere zieltjes’ maakt de lezer kennis met een andere, soms harde, dan weer hilarische, kant van de schrijver.

Guliker neemt in geen van zijn boeken een blad voor de mond. Zijn stijl van schrijven kenmerkt zich door snelheid en modern taalgebruik. Inmiddels werkt hij aan zijn nieuwe thriller, die eind 2017/begin 2018 zal verschijnen.

Toon aanbod