Luistervoorbeeld

Vrije val

Verhalen
Auteur Loes den Hollander
Voorlezer Irma Hartog
Speelduur 6u 4m 19s
€ 13,95

Beschrijving

Op de dag dat je tachtig wordt een brief krijgen die de toekomst verandert; Een diep verborgen oorlogstrauma niet langer in de hand hebben;
Door een toevallige ontmoeting een verschrikkelijke waarheid ontdekken; Op het punt staan je zwangerschap te laten onderbreken;
Het besluit nemen de moordenaar van je kind op te sporen.

Het leven kan zomaar nooit meer hetzelfde zijn en je zult een weg moeten zoeken in de situatie die ontstaat. Je maakt een vrije val, die overal toe kan leiden. Of juist nergens toe.

Inhoud
De blindganger
Waanidee
De hangplek
Vrije val
De ontdekking
De belofte
Babe
Lik op stuk
De verkeerde moeder
De voltreffer

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 4 augustus 2017
ISBN 9789462538634
Taal Nederlands
Speelduur 6u 4m 19s
Bestandsgrootte 500 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Loes den Hollander
Loes den Hollander

Loes den Hollander (1948) schrijft al vanaf het moment dat ze kon lezen. Aanvankelijk poëzie, later columns, daarna verhalen en ten slotte haar eerste boek. Toch kwam het nooit in haar op om van schrijven haar beroep te maken, omdat ze zich helemaal richtte op haar carrière in de gezondheidszorg. Dat veranderde toen ze in 2001 een verhalenwedstrijd won. Vanaf dat moment ging er voor haar gevoel een luik in haar hoofd open waar een onstuitbare lading teksten achter zit die zich allemaal verdringen om te worden opgeschreven.

Toen ze in 2006 haar carrière als directeur van een gezondheidszorginstelling beëindigde, vond ze vrijwel tegelijk een uitgever voor Vrijdag, haar eerste literaire thriller. Daarna volgde al snel het zinderende Zwanenzang en sindsdien is schrijven haar voornaamste bezigheid.

Loes den Hollander schreef al eerder columns voor bekende vrouwenbladen. Zij was van 2002 tot 2009 hoofdredacteur van Denkbeeld, een vakblad voor de gezondheidszorg en is nu nog als gastredacteur aan het blad verbonden.

Toon aanbod