Luistervoorbeeld

Diana, haar eigen verhaal

Auteur Andrew Morton
Spreker Dieuwertje Blok
Speelduur 14u 7m 41s
€ 14,95

Beschrijving

Toen Diana, haar eigen verhaal in 1992 verscheen, had het een enorme impact op de publieke opinie over het Britse koningshuis. Deze #1 New York Times Best Seller groeide in korte tijd uit tot een klassieker; niet alleen vanwege de vele onthullingen, maar vooral ook omdat Diana zich persoonlijk had gelieerd aan het boek. Ze was daarmee het eerste lid van het koningshuis dat zich zo open en eerlijk uitliet: over haar ongelukkige huwelijk, haar relatie met de koningin, haar uitzonderlijke leven in het huis Windsor, haar hoop, haar angsten en haar dromen.

Diana's biograaf Andrew Morton heeft met de kennis van nu - 25 jaar later en twintig jaar na Diana's tragische dood - de geheime interviews met de prinses opnieuw onderzocht. Hij kwam tot schokkende nieuwe inzichten. In deze volledig herziene editie van Mortons buitengewoon succesvolle biografie, kijkt hij opnieuw naar Diana's nalatenschap en haar relevantie voor de huidige koninklijke familie. Diana was al een icoon toen ze nog leefde, en na haar dood zal haar legende miljoenen mensen blijven fascineren. Dichter bij een autobiografie van Diana zullen we nooit komen.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 25 augustus 2017
ISBN 9789462538801
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 14u 7m 41s
Bestandsgrootte 776 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Andrew Morton

Andrew Morton (1953) is een wereldberoemde biograaf en deskundige op het gebied van royalty en beroemdheden. Voor zijn onthullende en wereldschokkende geautoriseerde biografie over Diana werkte hij, in het geheim, samen met de prinses. Hij schreef diverse prijswinnende bestsellers waaronder de biografieën van Monica Lewinsky, Madonna, David en Victoria Beckham en Tom Cruise. Morton woont afwisselend in Londen en Los Angeles.

Toon aanbod