Luistervoorbeeld

In vuur en vlam

Rosemary Beach
SerieRosemary Beach deel 13
Auteur Abbi Glines
Voorlezer Simone Breukink
Speelduur 6u 7m 36s
€ 14,95

Beschrijving

Nan is allesbehalve blij. Rush verwacht een tweede kind en heeft geen tijd voor zijn zus. Grant, de laatste jongen om wie ze echt gaf, besluit dat hij niet met haar maar met haar halfzus Harlow verder wil gaan. En Harlow, die nooit is vergeten hoe Nan haar behandelde toen ze voor het eerst naar de stad verhuisde, blijft afstandelijk. Dus als Major haar mee uit vraagt, grijpt ze haar kans om met de knappe charmeur te daten.

Een tijd weet Nan het met Majors playboy-manieren uit te houden, maar als hij haar te vaak heeft afgebrand, besluit ze plotseling voor een wild weekend naar Las Vegas te gaan. Daar ontmoet ze Gannon, een duistere, verleidelijke en o zo gevaarlijke zakenman die precies weet hoe hij haar moet behandelen…

Rosemary Beach #13 (laatste deel)

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 27 september 2017
ISBN 9789462539327
Taal Nederlands
Speelduur 6u 7m 36s
Bestandsgrootte 337 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Abbi Glines
Abbi Glines

Abbi Glines (1977) is in de VS al jarenlang een bestsellende auteur van romantische fictie, maar sinds er vorig jaar de zogenaamde 'uncensored' versies verschenen, zijn de verkoopcijfers torenhoog gestegen. Haar romantische verhalen, in combinatie met heerlijke, expliciete seksscènes, raken bij talloze vrouwen een gevoelige snaar.

Toon aanbod