Leer beleggen als Warren Buffett
Leer beleggen als Warren Buffett

Leer beleggen als Warren Buffett

Warren Buffett geldt als 's werelds beste belegger aller tijden. Begonnen op elfjarige leeftijd met $100 wist hij een persoonlijk vermogen op te bouwen van miljarden dollars. Wat zijn de geheimen achter zijn beleggingsstrategie?

Auteurs

Hendrik Oude Nijhuis, Björn Kijl

Spreker

Peter van Eerdenburg

Speelduur

5 uur 31 min

€ 14,99

Beschrijving

Warren Buffett geldt zonder enige twijfel als 's werelds beste belegger aller tijden. Begonnen op elfjarige leeftijd met $ 100,- wist hij een persoonlijk vermogen op te bouwen van vele tientallen miljarden dollars. Een opmerkelijk gegeven voor iemand die zelf weinig waarde hecht aan geld...

Door het luisteren naar deze audio-editie van de Nederlandstalige bestseller Leer beleggen als Warren Buffett leert u de geheimen achter de beleggingsstrategie van Warren Buffett. De inhoud is buitengewoon toegankelijk en de hoge mate van praktische toepasbaarheid maakt dit audioboek tot een must have voor iedere serieuze belegger!

In Leer beleggen als Warren Buffett treft u een uitgebreide serie artikelen aan, met behulp waarvan u zich de beleggingsfilosofie van ’s werelds beste belegger eigen kunt maken. Dit aan de hand van een zorgvuldige analyse van de strategie van Buffett zelf, maar tevens met behulp van een groot aantal korte artikelen. U leert onder andere:
- Wie ’s werelds beste beleggers zijn en hun verschillen en overeenkomsten met Warren Buffett.
- Hoe u ‘goede’ bedrijven kunt herkennen.
- Hoe te profiteren van koersfluctuaties.
- Wat competitieve voordelen zijn - en hoe u deze in een oogopslag kunt identificeren.
- 'De twee belangrijkste beleggingsconcepten’.
- Hoe te bepalen of het management van een onderneming wel aandeelhoudersvriendelijk is.
- Wie ‘Mr. Market’ is en hoe u hiermee uw voordeel kunt doen.
- Buffett’s belangrijkste financiële ratio, veel beleggers hebben hier nog nooit van gehoord.
- Hoe het mogelijk is dat u beter kunt profiteren van Buffett’s strategie dan Buffett zelf...

In het laatste deel gaan de auteurs dieper in op de investeringsfilosofie en beleggingsstrategieën van Warren Buffett.

Inhoud
Deel 1: De beste beleggers ter wereld
Deel 2: Het herkennen van 'goede' bedrijven
Deel 3: Profiteren van koersfluctuaties
Deel 4: Fundamentele beleggingsinzichten
Deel 5: Warren Buffett & Berkshire Hathaway
Deel 6: Warren Buffett dossier

Details

Imprint

Succes Audio

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

20 februari 2014

ISBN

9789462550186

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 31 min

Bestandsgrootte

304 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Hendrik Oude Nijhuis is een expert op het gebied van value investing en founding partner van Kingfisher Capital, een op value investing principes gebaseerd equity reseach bedrijf. Hij heeft uitgebreid onderzoek verricht naar de investeringsstrategieën van value investors als Warren Buffett.

Zijn publicaties zijn verschenen in zowel Nederlands- als Engelstalige media als Het Financieele Dagblad, Beter Beleggen en Gurufocus.com.

Hendrik heeft Management, Economics & Law aan de Universiteit Twente gestudeerd en en is auteur van het eerste Nederlandstalige boek over Warren Buffett: Leer beleggen als Warren Buffett - zijn beleggingsstrategie in theorie & praktijk.Björn Kijl heeft een Master in Business Information Technology van de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica van de Universiteit Twente waar hij in 2004 cum laude afstudeerde.

Hij was consultant bij EMaxx, een eBusiness / eGovernment bedrijf. Björn werkte ook als onderzoeker aan zowel Nederlandse als internationale onderzoeksprojecten over onderwerpen als business modellen voor de volgende generatie mobiele diensten en toekomstige werkomgevingen via het Nederlands Telematica Instituut en de Technische Universiteit Delft en in samenwerking met bedrijven en organisaties zoals Nokia en Fraunhofer.

Momenteel werkt Björn bij de faculteit Management en Bestuur van de Universiteit Twente, waar hij verder gaat met zijn onderzoek naar business modellen, bijv. via de e-health project Myotel en het door EIT (Europees Instituut voor Innovatie & Technologie) gefinancierde ICT Labs Knowledge & Innovation Community. Daarnaast is hij een van de oprichters van een business model- en investeringsonderzoeksorganisatie die tienduizenden particuliere en professionele beleggers bedient. Hij is ook co-auteur van de eerste Nederlandse bestseller over de grote investeerder Warren Buffett.

Meer spreker Peter van Eerdenburg Bekijk alles

Slijtvaste humor van Ac tot Ve

Slijtvaste humor van Ac tot Ve

Herman Pieter de Boer

€ 15,50
Stijlvaste humor van Ac tot We

Stijlvaste humor van Ac tot We

Herman Pieter de Boer, Eltjo Herder

€ 15,50
Jack Vance

Jack Vance

Jack Vance

€ 10,50
Peter van Eerdenburg

Peter van Eerdenburg

Anton Quintana

€ 10,50