Luistervoorbeeld

Hoe krijg je altijd gelijk?

49 psychologische inzichten (die je misschien maar niet moet gebruiken)
Auteur Leo Pot
Voorlezer Bard Bothe
Speelduur 2u 55m 39s
€ 9,99

Beschrijving

Als feiten en argumenten niet meer werken heb je zwaarder geschut nodig om anderen te overtuigen. Dit boek bevat de 49 beste psychologische inzichten om met subtiele manipulatie zaken naar je hand te zetten. Mensen gaan doen wat jij wilt, en ze zullen je er zelfs om roemen.

Hoe geef je mensen de illusie dat ze controle hebben? Hoe creëer je de schijn van objectiviteit? Hoe maak je gebruik van de onbetrouwbaarheid van ons geheugen? Hoe zet je cijfers naar je hand? Hoe maak je gebruik van ieders angst voor verlies?

Aan de hand van sociaalpsychologisch onderzoek laat Leo Pot zien dat je altijd je zin kunt krijgen, dankzij de weeffouten in het brein van de mensen om je heen. Aan jou de keuze om hier gebruik van te maken. Of niet....

Leo Pot schreef eerder de bestseller Hoe pak je een oen zijn poen, over de psychologie van overtuigen in marketing en sales. Lezers schreven:

'Kort en krachtig, een must-read!'
'Compact en interessant!'
'Leerzaam en leuk geschreven!'
'Heel vreselijk nuttig!'
'Een echte eye-opener!'

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 22 september 2019
ISBN 9789462551695
Taal Nederlands
Speelduur 2u 55m 39s
Bestandsgrootte 241 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Leo Pot

Leo Pot schreef eerder de bestseller Hoe pak je een oen zijn poen, over de psychologie van overtuigen in marketing en sales.

Toon aanbod