Luistervoorbeeld

The Swiss Army Knife for Leaders

A Guide to Leadership with Lasting Impact
Auteur Gabriël Anthonio
Voorlezer Jeremiah Fleming
Speelduur 2u 1m 41s
€ 14,99

Beschrijving

In The Swiss Army Knife for Leaders you are inspired and challenged to follow your own path in leadership development and take others with you on this journey. To work on leadership with a positive impact on yourself and your environment. The title of this book refers to the pocket knife of Gabriel Anthonio’s grandfather; teacher, and a great coach for old and young.

This book will be a constant companion. You can pick it up anytime and read the chapters separately, according to your needs. You can gift this book to anyone you wish to encourage in developing leadership with lasting positive impact. This book speaks to the mind, but most of all to the heart.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 6 december 2019
ISBN 9789462552074
Taal Engels
Speelduur 2u 1m 41s
Bestandsgrootte 167 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Gabriël Anthonio

Gabriël Anthonio (1955) is voorzitter raad van bestuur van Verslavingszorg Noord-Nederland. Naast zijn bestuurswerk is hij lector aan de NHL-Stenden Hogeschool en bijzonder hoogleraar aan de Rijksuniversiteit in Groningen op het gebied van leiderschap, organisatieontwikkeling en duurzaamheid. Hij is begonnen als randgroepjongerenwerker in de crisisopvang en op straat, vervolgens heeft hij verschillende directiefuncties bekleed zoals in een jeugdgevangenis, een tbs-kliniek en in de jeugdzorg. Kenmerkend voor zijn loopbaan is dat hij organisaties die in een crisis verkeren, er bovenop weet te krijgen. Anthonio brengt leiderschapsontwikkeling in de praktijk en neemt anderen erin mee.

Gabriël Anthonio is een graag geziene spreker op seminars, congressen en in organisaties, waar hij zijn gedachtegoed, de theorie en de praktijk, uitdraagt. Hij spreekt niet alleen bestuurders en managers aan, maar ook de medewerkers op de werkvloer. Dit is een boek dat je regelmatig ter hand kunt nemen. Al naar gelang je behoefte kun je de tien hoofdstukken los van elkaar lezen. Een boek om weg te geven aan degene die je leiderschap gunt dat duurzaam positieve impact heeft. Een boek dat niet alleen het verstand aanspreekt, maar bovenal het hart.

Toon aanbod