Start UP!
Start UP!

Start UP!

Hoe jij jouw idee vleugels geeft

Dit boek laat zien hoe je als beginnende ondernemer je creativiteit ontwikkelt, tot goede ideeën komt, een helder en concreet plan maakt, aan geld komt en hoe je je plan succesvol van de grond krijgt.

Auteur

Leo Pot

Spreker

Timo Kamst

Speelduur

1 uur 52 min

€ 9,99

Beschrijving

Je bent beginnend ondernemer of droomt ervan om – al dan niet naast je huidige baan – je eigen bedrijf op te zetten. Je hebt een briljant idee of bent op zoek naar een lumineuze oplossing voor dat ene gat in de markt. Liefst zou je er morgen al mee aan de slag gaan. Maar hoe pak je het slim aan?

Start UP! is een inspiratieboek voor beginnende ondernemers die kansen ruiken. Het laat zien hoe je je creativiteit ontwikkelt, hoe je tot goede ideeën komt en hoe je een helder en concreet plan maakt. Maar ook hoe je aan geld komt om dat plan te realiseren en welke stappen er vervolgens nodig zijn om je plan succesvol van de grond te krijgen. Start UP! staat boordevol praktische informatie om je idee vleugels te geven. Een onmisbare handleiding voor iedere starter die liever onderneemt dan leest!

• Een praktisch boek voor iedereen die liever onderneemt dan leest – en popelt om te starten.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

4 maart 2020

ISBN

9789462552463

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 52 min

Bestandsgrootte

154 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Leo Pot schreef eerder de bestseller Hoe pak je een oen zijn poen, over de psychologie van overtuigen in marketing en sales.

Meer auteur Leo Pot Bekijk alles

Lulkoek

Lulkoek

Leo Pot

€ 12,50