Luistervoorbeeld

Niet volgens het script

Auteur Jennifer Murgia
Voorlezer Jantine van den Bosch
Speelduur 6u 42m 21s
€ 9,99

Beschrijving

Als een groepsopdracht op school de populaire Evie Cunningham en de stille Chase Mitman bij elkaar brengt, schudt dat hen allebei op verschillende manieren wakker. Zowel Evie and Chase hebben hun pijn nooit aan de buitenwereld laten zien en beseffen dat ze meer op elkaar lijken dan ze willen toegeven.
Al snel verandert er iets tussen hen. De spanning die er hangt... en dan iets wat Evie liever nooit had meegemaakt. Chase is er om haar te steunen en ze voelt zich meer geborgen bij hem dan bij haar eigen vriend.
Maar de vriendschap tussen hen, die uitbloeit tot liefde, wordt duur betaald. Niet iedereen is van mening dat de scheidslijn tussen de haves en de have-nots mag vervagen en iemand wil Evie en Chase op hun plek zetten. Met verstrekkende gevolgen.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 5 maart 2020
ISBN 9789462552470
Taal Nederlands
Speelduur 6u 42m 21s
Bestandsgrootte 552 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Jennifer Murgia

Jennifer Murgia schrijft young adultboeken en woont in de VS, waar ze elk jaar het YA Fest in Easton organiseert. Ze schrijft al verhalen sinds haar negende. Nadat ze een aantal poëziewedstrijden had gewonnen, besloot ze haar talenten te gebruiken om karakters tot leven te wekken in YA-fictieboeken die worden omschreven als authentiek, intrigerend en persoonlijk.

Toon aanbod