Luistervoorbeeld

Hell City NL

Laatste Halte
Auteur Joanne Carlton
Voorlezer Emmelie Zipson
Speelduur 2u 44m 50s
€ 12,99

Beschrijving

Ze ontwaakt in een brandende stad.
Op de eerste dag ontdekken de monsters haar.
Op de tweede dag leert ze zich te verdedigen.
Op de derde dag redt een hond haar leven.
En dat verandert alles.
Hell City. De laatste halte.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 26 juni 2020
ISBN 9789462553095
Taal Nederlands
Speelduur 2u 44m 50s
Bestandsgrootte 226 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

We worden meteen in het verhaal gesleurd. We ontwaken samen met Allie in een brandende stad die compleet verlaten lijkt. Dit verandert gauw als Allie het eerste monster tegenkomt. Ze moet de monsters verslagen die haar willen verslagen. Daarbij krijgt ze hulp van een trouwe viervoeter hond. Lukt het Allie om al haar monsters te verslagen? Of dreigen ze haar mee de diepte in te nemen?
Ik vond het een prachtig verhaal. Het einde had me even helemaal stil gekregen. Zo mooi! De achterliggende boodschap vond ik meer dan prachtig! Dit had ik helemaal niet zien aankomen. Het verhaal gaat over meer dan alleen monsters doden. Het is meer dan overleven. Het is een manier vinden om te overleven en van hieruit leren verder te leven. Het einde is heel pakken en mooi omschreven, het doet je nadenken over het leven en hoe je ermee omgaat. Het laat je stilstaan
Het boek heeft prachtige illustraties van de monsters. Dit vond ik zo geweldig! Ik vind het vaak jammer dat een fantasy boek geen tekeningen heeft van monsters, maar dit boek heeft dat wel en het voelde aan als een 7e hemel! Prachtig geïllustreerd en een absolute meerwaarde aan het boek!
Ik vond de liefde tussen Hond en Allie mooi beschreven. Allie leert Hond kennen in Hell City waarop ze onafscheidelijk worden van elkaar. Ik vond dit mooi om te zien hoe de twee elkaar beschermden en door het vuur wilden gaan voor elkaar.
Een dikke aanrader om zeker gelezen te hebben! Een must have voor elke boekenkast.

Over de auteur
Joanne Carlton

Joanne Carlton is het pseudoniem van Sandra J. Paul. Zij debuteerde met het aangrijpende Hart-Slag, gevolgd door de dystopische thriller Stof. Hell City is haar derde vertaalde boek. Onder Sandra J. Paul staat zij bekend als auteur van o.a. Kwijt en De Duistere School.

Toon aanbod