Luistervoorbeeld

Waarom?

De belangrijkste onderwerpen uit de wetenschap voor kinderen
Auteur Bas Haring
Spreker Bas Haring
Speelduur 44m 38s
€ 12,95

Beschrijving

'Hoe bijzonder ben ik eigenlijk?' 'Is een mobiele telefoon in je hoofd handig?' 'Spreekt de juf of meester altijd de waarheid?' De meeste kinderen stellen al vanaf jonge leeftijd dit soort filosofische vragen. En... geef daar maar eens antwoord op! In dit unieke luisterboek bespreekt Bas Haring, de leukste, grappigste en meest tegendraadse filosoof van Nederland deze én andere vragen op zijn bekende originele en toegankelijke manier. Een luisterboek voor alle nieuwsgierige kinderen die houden van vragen stellen en vragen stellen en...

Details

ImprintLuisterWijs
UitgeverSchrijverspunt (digitaal)
Publicatiedatum 31 januari 2022
ISBN 9789462665620
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 44m 38s
Bestandsgrootte 45 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Bas Haring

'Volksfilosoof' Bas Haring (1968) promoveerde in de Kunstmatige Intelligentie en is bijzonder hoogleraar Publiek begrip van wetenschap aan de Universiteit Leiden. Zijn debuut Kaas en de Evolutietheorie werd bekroond met Gouden Uil voor jeugdliteratuur en de Eureka!-prijs voor populairwetenschappelijke literatuur.

Van Voor een echt succesvol leven (2007) zijn inmiddels meer dan 40.000 exemplaren verkocht. Eind 2010 verscheen Vallende kwartjes dat hij samen met Ionica Smeets schreef, in 2011 volgde Plastic Panda’s, in 2014 Doe dit vooral thuis en halverwege 2016 Waarom cola duurder is dan melk. Vlak voor de publicatie van dit laatste werk won hij de Duidelijketaalprijs waardoor hij zich Nederlands duidelijkste wetenschapper mag noemen.

Toon aanbod