Zuiver

Zuiver

De langverwachte nieuwe thriller van Anja Feliers, waarin psychologe Kathleen Verlinden opnieuw een web aan intriges en leugens moet ontrafelen. Maar is ze zelf wel bestand?

Auteur

Anja Feliers

Spreker

Gretel Vaesen

Speelduur

9 uur 30 min

€ 14,99

Beschrijving

Chloé en Lex lijken een droomkoppel. Hij is succesvol en charismatisch, zij razend knap én intelligent. Maar achter de gevel van hun droomvilla huist de achterdocht die Chloé zorgvuldig verborgen houdt voor de buitenwereld. Tot die ene avond, op een kermisfeest, de barsten in hun relatie pijnlijk zichtbaar worden. Een ruzie tussen Chloé en Lex loopt uit de hand voor de ogen van het hele dorp. Chloé vlucht vernederd weg en wanneer ze de dag erna ontdekt dat Lex niet is thuisgekomen, vermoedt ze dat haar ergste vrees waarheid geworden is en dat hij de nacht heeft doorgebracht in de armen van zijn minnares. Maar dan wordt in het dorp een lichaam gevonden en staat de politie plotseling aan Chloés deur.


Chloé klopt ten einde raad aan bij Kathleen Verlinden in de hoop dat zij haar kan bijstaan en de waarheid zal onthullen. Maar Kathleen wordt zelf geconfronteerd met die ene man in haar leven die haar wereld steeds opnieuw op zijn kop zet. Is ze in staat weerstand te bieden of gaat ook zij ten onder aan een web van leugens?

Details

Imprint

Pelckmans

Uitgever

Pelckmans uitgevers

Publicatiedatum

15 september 2023

ISBN

9789463379670

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 30 min

Bestandsgrootte

783 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Gretel Vaesen Bekijk alles

Vlaams De Roos en het Zwijn

De Roos en het Zwijn

Anne Provoost

€ 9,99