Luistervoorbeeld

Voltooid

Een gruwelijke moord. Een boodschap. Is dit slechts het begin?
Auteur Mariska Overman
Spreker Wynn Heliczer
Speelduur 10u 40m 17s
€ 14,99

Beschrijving

Een gruwelijke moord. Een boodschap. Is dit slechts het begin?

Een onbekende man wordt dood aangetroffen in het bos. Uit zijn borst steekt een tak met een witte vlag: KLAAR.

Isabel Dieudonné, specialist postmortale zorg en ex-rechercheur, wordt bij de zaak betrokken. Wie heeft deze bizarre moord gepleegd, en vooral: waarom? Welke boodschap wil de dader overbrengen? En misschien belangrijker nog… blijft het bij dit ene slachtoffer?

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 10 december 2018
ISBN 9789463622004
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 40m 17s
Bestandsgrootte 879 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Overman laat zien veel lef te hebben. Je moet het maar durven, een thriller schrijven die felle discussies kan opwekken.’ (Vrouwenthrillers 4,5*)

‘Ex-rechercheur Isabel Dieudonné is specialist postmortale zorg, maar haar vroegere baas Peter doet bij ingewikkelde zaken nog graag een beroep op haar. En in Voltooid gaat het over een aantal intrigerende moorden. De lijken liggen verborgen onder een berg verdorde bladeren waarin een stok staat met een witte doek waarop achtereenvolgens de woorden KLAAR, VOLTOOID en VOLBRACHT staan. Samen met nieuwe collega Damon (een leuk, onconventioneel type) probeert Isabel achter de waarheid te komen. Mariska Overman geeft een overtuigend beeld van zo’n onderzoek. Van de betrokkenheid en de focus van de diverse medewerkers. Van de frustratie van doodlopende wegen, maar ook van de succesjes, die uiteindelijk moeten leiden tot een (in dit geval zeer verrassende) oplossing. Die overigens – heel actueel – alles te maken heeft met een vrijwillig gekozen levenseinde. Ook knap hoe ze de soms heftige beslommeringen uit de persoonlijke levens van Isabel en Peter een plaats geeft. Voltooid is deel 2 uit een hopelijk nog langere serie. (AS)’ (**** VN-thrillergids)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Mariska Overman

Mariska Overman (1970) is eigenaar van een bureau dat de dood bespreekbaar maakt. Ze schrijft als columnist voor verschillende websites over rouw en dood.

In Mariska heeft altijd de wens gezeten ooit een eigen boek te schrijven. Dat werd Hoofdzaak, een thriller, die in 2017 is verschenen. Ze schreef het in drie maanden tijd. Nadat ze op een vrijdag het manuscript naar de Crime Compagnie had verstuurd, volgde op maandag een uiterst positieve reactie van de uitgever. Na vijf maanden lag het boek in de winkel.

Toon aanbod