Luistervoorbeeld

Schijnvertoon

Auteur Loes den Hollander
Spreker Peggy Vrijens
Speelduur 8u 47m 23s
€ 13,99

Beschrijving

Bert is gescheiden en mag zijn kinderen niet zien. Hij ontmoet de aantrekkelijke verpleegkundige Sharon in het ziekenhuis en wil haar graag beter leren kennen. Maar Sharon heeft een persoonlijkheidsstoornis. Bovendien is ze verliefd op chirurg Vigo en gaat ze erg ver om hem in haar leven te krijgen. En dan is er nog Sharons collega Annabeth die worstelt met haar overgewicht. Alledrie dragen ze een verleden met zich mee. Wanneer er daardoor slachtoffers vallen, proberen de schuldigen hun straf te ontlopen.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 20 juni 2018
ISBN 9789463622165
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 47m 23s
Bestandsgrootte 724 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Schijnvertoon is een complex en spannend, maar ook een heel menselijk verhaal.’ (Vrouwenthrillers *****)

‘De puzzelstukjes vallen langzaam op hun plek en een echte allerlaatste plotwending zorgt ervoor dat het laatste stukje volkomen onverwacht is.’ (Hebban/Crimezone ****)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Loes den Hollander

Loes den Hollander (1948) schrijft al vanaf het moment dat ze kon lezen. Aanvankelijk poëzie, later columns, daarna verhalen en ten slotte haar eerste boek. Toch kwam het nooit in haar op om van schrijven haar beroep te maken, omdat ze zich helemaal richtte op haar carrière in de gezondheidszorg. Dat veranderde toen ze in 2001 een verhalenwedstrijd won. Vanaf dat moment ging er voor haar gevoel een luik in haar hoofd open waar een onstuitbare lading teksten achter zit die zich allemaal verdringen om te worden opgeschreven.

Toen ze in 2006 haar carrière als directeur van een gezondheidszorginstelling beëindigde, vond ze vrijwel tegelijk een uitgever voor Vrijdag, haar eerste literaire thriller. Daarna volgde al snel het zinderende Zwanenzang en sindsdien is schrijven haar voornaamste bezigheid.

Loes den Hollander schreef al eerder columns voor bekende vrouwenbladen. Zij was van 2002 tot 2009 hoofdredacteur van Denkbeeld, een vakblad voor de gezondheidszorg en is nu nog als gastredacteur aan het blad verbonden.

Toon aanbod