Luistervoorbeeld

En het wonder ben jij

Auteur Eva Posthuma de Boer
Spreker Eva Posthuma de Boer, Frank Lammers
Speelduur 6u 11m 22s
€ 14,99

Beschrijving

En het wonder ben jij van Eva Posthuma de Boer, auteur van o.a. Eindeloze dagen, Lichthart en De Comedy Club, is een doorwrochte en melancholieke roman over een onmogelijke liefde, geïnspireerd door de jong overleden kunstschilder Aad Donker, die begin jaren negentig bekend werd als lid van schilderscollectief After Nature. Na het uiteenvallen van de groep trok hij in bij zijn grote liefde in New York.

Op eenendertigjarige leeftijd maakte Aad Donker een einde aan zijn leven. Aan de hand van zijn dagboeken en correspondentie doorgrondde Eva Posthuma de Boer de tragiek van Aad Donkers korte leven, en vertaalde die naar deze aangrijpende roman En het wonder ben jij.

En het wonder ben jij van Eva Posthuma de Boer is een scherp, rauw verslag van een onmogelijke liefde voor een kunstenaar, met als setting het Amsterdam en New York van de jaren negentig.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 15 juni 2018
ISBN 9789463622486
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 11m 22s
Bestandsgrootte 340 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Eva Posthuma de Boer

Eva Posthuma de Boer (1971) is schrijfster, kok, theaterproducent en columniste voor Het Parool. Eerder verschenen haar romans Ica, Eindeloze dagen, Lichthart en De Comedy Club, waarvoor ze lovende kritieken kreeg. In 2018 verschijnt haar nieuwe roman En het wonder ben jij.

Toon aanbod