Luistervoorbeeld

Hoe niemand mij geloofde en ik bijna alles verloor

Auteur Gertrud Jetten
Voorlezer Pieternel Pouwels
Speelduur 6u 0m 15s
€ 13,99

Beschrijving

In Hoe niemand mij geloofde en ik bijna alles verloor schrijft Gertrud Jetten over de bijzondere vriendschap tussen Iris en haar verzorgpony Binkie.

De twaalfjarige Iris is dol op haar verzorgpony Binkie, die ze al sinds haar achtste onder haar hoede neemt. Ze heeft al die jaren met veel plezier voor hem gezorgd, maar de laatste tijd gaat ze met steeds meer tegenzin naar hem toe. De oorzaak is Binkies eigenaar. Erik is al bijna dertig jaar de beste vriend van haar vader, maar de laatste tijd doet hij anders tegen Iris. Wat moet ze nu doen? Ze kan Binkie niet aan zijn lot overlaten, maar haar angst voor Erik neemt alleen maar toe.

Hij zegt dingen die hij niet zou moeten zeggen en hij doet dingen die hij niet zou mogen doen.

Met haar vader kan ze er ook al niet over praten, want die zou haar toch nooit geloven. Gelukkig krijgt ze hulp uit onverwachte hoek.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 19 juli 2018
ISBN 9789463622967
Taal Nederlands
Speelduur 6u 0m 15s
Bestandsgrootte 495 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Gertrud Jetten
Gertrud Jetten

Gertrud Jetten (1963) is opgegroeid in Reuver, een klein dorpje in Limburg tussen de Maas en de Duitse grens. Na het vwo is ze Nederlands gaan studeren, maar vond er niets aan. Daarna is ze naar de kunstacademie gegaan. Die heeft ze niet af kunnen maken vanwege een allergie voor houtstof. Omdat ze eigenlijk het liefste iets wilde doen met paarden en schrijven, is ze artikelen voor tijdschrift De Hoefslag gaan schrijven. De artikelen zijn later uitgegeven als boek: Het paard, het bit en de ruiter. Erna verschenen verschillende boekenreeksen, als Manege de Zonnehoeve en Droompaarden.

Toon aanbod