Luistervoorbeeld

De Love Code

Ontdek de sleutel tot gezondheid, rijkdom, carrière en geluk: liefde
Auteur Alex Loyd
Voorlezer Paul Laseur
Speelduur 8u 22m 3s
€ 13,99

Beschrijving

Wil jij ook een succesvol leven leiden? Wil je rijkdom, een goede gezondheid, een mooie carrière en een gelukkige relatie? Positief denken en wilskracht zijn niet genoeg.

Maar wat dan wel?

Alex Loyd heeft het antwoord gevonden. De diepere oorzaak van elk probleem is stress – dat is wetenschappelijk bewezen. En het enige wat echt helpt tegen stress is liefde. Met de stap-voor-stap-methode van Alex Loyd kun je in veertig dagen leren om in liefde te leven. En dan volgt al het andere vanzelf.

Veel succes met De Love Code!

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 11 april 2018
ISBN 9789463623452
Taal Nederlands
Speelduur 8u 22m 3s
Bestandsgrootte 689 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Een werkboek waar je werkelijk de tijd voor moet nemen wil je het kunnen toepassen en integreren in je leven. Helder geschreven met veel herhaling en typisch Amerikaanse voorbeelden. De Love Code, de nieuwe weg naar succes, het is de moeite van het proberen waard!' (**** Hebban.nl)

'Prettig leesbaar boek, (...) geeft beslist inspiratie aan aspirant-trailruners.' (NBD Biblion)

Over de auteur
Photo Alex Loyd
Alex Loyd

Dr. Alex Loyd studeerde psychologie en natuurgeneeskunde. Hij schreef de internationale bestseller De Healing Code. Toen hij na veertig jaar weer contact had met zijn broer, veranderde zijn leven compleet en dat leidde tot het schrijven van een nieuw boek, dat alle adviesboeken overstijgt: De Love Code.

Toon aanbod