Luistervoorbeeld

Een akkefietje

Auteur Mark Haddon
Voorlezer Frank Rigter
Speelduur 12u 32m 42s
€ 14,99

Beschrijving

De 57-jarige George Hall kijkt uit naar een welverdiend pensioen - maar dan ontdekt hij iets verontrustends. Een cirkelvormige rode vlek op zijn heup doet hem geloven dat hij huidkanker heeft. Dan besluit zijn onstuimige dochter te trouwen met haar volgens George totaal ongeschikte vriendje; zijn vrouw stort zich in een nogal late en voor George pijnlijke liefdesaffaire met zijn ex-collega; en het plezierige en opgeruimde leven van zijn zoon brokkelt geleidelijk af wanneer hij zich er maar niettoe kan zetten zijn minnaar uit te nodigen voor de trouwerij van zijn zuster. Temidden van dit alles probeert George op een waardige manier gek te worden, zonder dat iemand last van hem heeft.

Een akkefietje is een roman over de wijze waarop geestelijk en lichamelijk beschadigde mensen van elkaar vervreemden - en hoe ze elkaar weer weten te vinden.

Na Het wonderlijke voorval met de hond in de nacht bewijst Mark Haddon ook met dit boek dat hij een meester is op het gebied van een op een geestige, confronterende en aangrijpende wijze vertellen van een verhaal.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 7 februari 2019
ISBN 9789463626552
Taal Nederlands
Speelduur 12u 32m 42s
Bestandsgrootte 1034 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Mark Haddon
Mark Haddon

Mark Haddon (1962) is schrijver, illustrator en beeldend kunstenaar. Hij woont in Oxford en heeft zo'n vijftien kinderboeken geschreven. Het wonderlijke voorval met de hond in de nacht is een wereldwijd veelvuldig bekroonde bestseller: een onvergetelijk boek voor jongeren én volwassenen.

Toon aanbod