Luistervoorbeeld

Grote zus

Varg Veum privédetective
SerieVarg Veum
Auteur Gunnar Staalesen
Voorlezer Casper Gimbrère
Speelduur 9u 11m 56s
€ 14,99

Beschrijving

Varg Veum krijgt bezoek van een vrouw die zich tot zijn verbazing voorstelt als zijn halfzuster. Maar ze is niet gekomen om de familiebanden aan te halen, ze wil dat hij haar petekind zoekt, de 19-jarige Emma, die naar Bergen is vertrokken om daar te studeren. Na haar verhuizing uit het studentenhuis is ze spoorloos verdwenen zonder een adres achter te laten.

Het onderzoek voert Veum naar het ruige kustgebied tussen Bergen en Haugesund, waar een criminele motorbende de lakens uitdeelt. Natuurlijk laat Veum zich door het brute geweld niet afschrikken, maar dan neemt de zaak een onverwachte wending die hem ook persoonlijk raakt.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 17 mei 2019
ISBN 9789463629478
Taal Nederlands
Speelduur 9u 11m 56s
Bestandsgrootte 505 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Geweldig’ – Publishers Weekly starred review

Over de auteur
Photo Gunnar Staalesen
Gunnar Staalesen

Gunnar Staalesen (1947) is een Noorse bestsellerauteur van tientallen thrillers. Hij is vooral bekend geworden door zijn boeken met privédetective Varg Veum, een serie die ook in Nederland en Vlaanderen op televisie is uitgezonden. Inmiddels heeft Staalesen 21 thrillers met Varg Veum in de hoofdrol geschreven. Grote zus is het laatste deel. Gunnar Staalesen woont, evenals Varg Veum, in Bergen.

Toon aanbod