Luistervoorbeeld

Op glad ijs

Auteur Inge Duine
Voorlezer Emmelie Zipson
Speelduur 5u 59m 52s
€ 12,99

Beschrijving

Inge Duine debuteerde met De laatste Tour, een thriller over doping en matchfixing in de wielersport. Op glad ijs is haar tweede thriller. Op glad ijs speelt zich af tegen de achtergrond van de Olympische Spelen en terroristische dreiging.

Nog geen half jaar na de terroristische aanslagen van 9/11 vinden in Salt Lake City de Olympische Winterspelen van 2002 plaats. Amerika is in angst en de autoriteiten willen koste wat het kost voorkomen dat opnieuw een aanslag wordt gepleegd. Dit moeten de Patriot Games worden. Topschaatster Jennifer Rose vermoedt dat haar vriend Mike Parker – dé ijshockeyvedette van de VS –verwikkeld is in louche zaken en wellicht de veiligheid van de Spelen met opzet in gevaar brengt. Wanneer er een dode vrouw wordt gevonden met de afbeelding van de olympische ringen op haar borst met daarbij de tekst ‘Uncle Sam killed me’, raakt de zaak in een stroomversnelling. In een race tegen de klok moet Jennifer de waarheid zien te achterhalen, voor er meer slachtoffers vallen.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 17 mei 2019
ISBN 9789463629805
Taal Nederlands
Speelduur 5u 59m 52s
Bestandsgrootte 494 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Inge Duine
Inge Duine

Inge Duine werkt als docent communicatie aan de Avans Hogeschool in Breda. Ze is actief als amateurschaatser. In 2016 debuteerde ze met de thriller De laatste Tour. Inge Duine woont in Bergen op Zoom.

Toon aanbod