Luistervoorbeeld

Luchtkussen

Een nieuwe baan bij een hip Goois bedrijf komt voor Lieke als een geschenk uit de hemel. Maar niet alles verloopt zoals gepland.
Auteur Astrid Harrewijn
Voorlezer Gaby Milder
Speelduur 9u 12m 59s
€ 14,99

Beschrijving

Als haar vriendin haar wijst op een vacature bij het hippe Gooise bedrijf Personal Whatever, grijpt Lieke deze kans met beide handen aan. Niet dat ze veel keus heeft. Gescheiden, zonder geld en met een puberdochter, staat het water haar tot de lippen. Als haar dementerende moeder vervolgens bij haar intrekt, de Pradaparade bij Personal Whatever vol valkuilen blijkt en het bedrijf aan de rand van de financiële afgrond verkeert, is de chaos compleet. Gelukkig zijn er nog de nieuwe buurman én Liekes bijzondere talent om altijd te lachen als de situatie eigenlijk om een stortvloed van tranen vraagt.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 16 augustus 2019
ISBN 9789463630313
Taal Nederlands
Speelduur 9u 12m 59s
Bestandsgrootte 759 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Grappig, verrassend en helemaal van nu.’ Flair

‘zalige chicklit om direct te verslinden.’ femme

‘op-en-top ontspanning.’ Glossy

‘herkenbaar, grappig en een fijne chicklit voor een koude winteravond.’ AM Magazine

‘Humor op topsnelheid.’ de Volkskrant

Over de auteur
Photo Astrid Harrewijn
Astrid Harrewijn

Astrid Harrewijn (1963) studeerde rechten en was daarna werkzaam als vertaalster. Na het winnen van een schrijfwedstrijd debuteerde ze in 2006 met de roman Ja kun je krijgen. Ze heeft inmiddels zeven romans gepubliceerd. Ze heeft een onmiskenbaar eigen stijl en schrijft met humor over de valkuilen van ons dagelijks bestaan. Astrid Harrewijn woont in Den Haag met haar man en hond Saartje, en heeft twee studerende dochters.

Toon aanbod