Homo Futuris

Homo Futuris

Hoe Vlaamse technologie ons leven zal veranderen

Tim Van Steendam duikt in de wonderlijke techwereld van eigen bodem en vertelt hoe die elk van onze levens zal beïnvloeden. Dit boek geeft goesting in de toekomst.

Auteur

Tim van Steendam

Spreker

Serge De Marre

Speelduur

4 uur 38 min

€ 14,99

Beschrijving

Technologie is niet meer weg te denken uit ons leven en de impact ervan zal de komende jaren alleen maar toenemen. Moeten we ons hier zorgen over maken? Neen, want als we deze innovaties op de juiste manier gebruiken, zullen ze ons alleen maar ten goede komen.

Wat meer is, Vlaanderen bevindt zich in het middelpunt van deze evolutie. Onze regio behoort tot de wereldtop op het gebied van wetenschappelijke innovatie en daar mogen we zeker trots op zijn.

Tim Van Steendam duikt in Homo Futuris in de wonderlijke techwereld van eigen bodem. Aan de hand van gesprekken met diverse belanghebbenden en concrete situaties vertelt hij hoe die elk van onze levens zal beïnvloeden. Van droneboeren, interactieve klaslokalen en inslikbare scanners tot digitale tweelingen met een hondje!

Dit boek geeft goesting in de toekomst.

Journalist, schrijver en ghostwriter Tim Van Steendam verdiepte zich als buitenstaander in de wondere wereld van de technologie en kwam met verrassende inzichten terug boven.

Details

Imprint

Pelckmans uitgevers

Uitgever

Pelckmans uitgevers

Publicatiedatum

11 juni 2024

ISBN

9789463835435

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 38 min

Bestandsgrootte

383 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Serge De Marre Bekijk alles

Vlaams Flik in Brussel

Flik in Brussel

Dennis Sutherland

€ 12,95