De Kerstmisaurus
De Kerstmisaurus

De Kerstmisaurus

Willem Tuffer is gek van dino's. Zijn allergrootste wens is een echte dino voor kerst krijgen, maar dat is onmogelijk. Toch?

Serie

Auteur

Tom Fletcher

Spreker

Ger Poppelaars

Speelduur

5 uur 17 min

€ 9,99

Beschrijving

Willem Tuffer is gek van dino's. Hij heeft dan ook heel veel dinosaurusspullen. Zelfs zijn rolstoel heeft handvatten! Zijn allergrootste wens is een echte dino voor kerst krijgen, maar dat is onmogelijk. Toch?

Wanneer de Kerstman per ongeluk de Kerstmisaurus, de allerlaatste échte dino op aarde, op kerstavond bij Willem thuis achterlaat, komt Willems droom uit. Maar groot gevaar ligt op de loer! Lukt het Willem om de Kerstmisaurus uit handen van de angstaanjagende schurk, de Jager, te houden?

Vergeet alles wat je denkt te weten over de Noordpool en begin aan een hartverwarmend en sprankelend kerstavontuur met Willem, een elf die Suikersnoet heet, de Kerstman (ja, de échte Kerstman!), de meedogenloze Jager en natuurlijk een heel bijzondere dinosaurus...

Details

Imprint

BILLY BONES

Uitgever

Billy Bones

Publicatiedatum

14 december 2019

ISBN

9789463850278

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 17 min

Bestandsgrootte

436 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Tom Fletcher (1985) is de bestsellerauteur van De Kerstmisaurus, De Kerstmisaurus en de Winterheks en De Knerpers. Zijn boeken zijn leuk voor jong en oud en doorsprekt met humor en avontuur.

Meer spreker Ger Poppelaars Bekijk alles

Mijn dikke vette zombiegoudvis 3
€ 9,99
Mijn dikke vette zombiegoudvis 2
€ 9,99
Mijn dikke vette zombiegoudvis
€ 9,99