Traag naar de hemel

Traag naar de hemel

Intiem en troostend relaas over een ongeneeslijke ziekte. Over een zachte dood. Maar vooral over het leven

Auteur

Evi Hanssen

Spreker

Evi Hanssen

Speelduur

6 uur 12 min

€ 12,99

Beschrijving

'Ik ga niet meer genezen, Evietje, maar de dokter heeft gezegd dat ze er alles aan gaat doen om mijn leven op een zo aangenaam mogelijke manier te rekken. Ik ben dankbaar want we hebben nu nog voldoende tijd om op een mooie manier afscheid van elkaar te nemen.'
Toen Arlette Jacobs, de moeder van Evi Hanssen, te horen kreeg dat ze nog maar beperkte tijd te leven had, besloot ze om heel bewust toe te leven naar een zacht levenseinde. Terwijl Arlette steeds zieker werd, blikten moeder en dochter samen terug op het leven, beleefden ze ontelbare mooie momenten en namen ze intens afscheid. Sterk en kwetsbaar tegelijk beschrijven Evi en Arlette hoe ze omgaan met de naderende dood. Hoe er naast verdriet en pijn ook veel schoonheid, liefde en luchtigheid kan schuilen in die laatste levensfase. En hoe je ook na de dood je dierbaren kunt helpen in hun rouwproces.

Details

Imprint

Horizon

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

13 januari 2024

ISBN

9789464103052

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 12 min

Bestandsgrootte

511 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Evi Hanssen (1978) is een populaire radio- en tv-persoonlijkheid en columniste in Vlaanderen en Nederland. In 2020 verscheen haar eerste boek, Ergens onderweg. Samen met Jutta Borms en Hilde De Baerdemaker maakte ze de podcast 'Nog 9 minuten' en de boeken Nog 9 minuten. Inspiratie voor meditatie en Nog 9 minuten. Meditatie voor kinderen. Sinds ik niet meer drink werd een bestseller in Nederland en België.

Meer auteur Evi Hanssen Bekijk alles

Vlaams Sinds ik niet meer drink
€ 12,99
Vlaams Ergens onderweg

Ergens onderweg

Evi Hanssen

€ 12,99

Meer spreker Evi Hanssen Bekijk alles

Vlaams Sinds ik niet meer drink
€ 12,99
Vlaams Ergens onderweg

Ergens onderweg

Evi Hanssen

€ 12,99