Luistervoorbeeld

200 procent

Auteur Arie Koomen, Silvester Zwaneveld
Spreker Arie & Silvester
Speelduur 1u 56m 44s
€ 9,99

Beschrijving

Sommige cabaretiers zijn scherpschutters: ze wachten op een mooi moment, leggen langzaam aan, weten zeker dat ze zullen raken en pas dan halen ze de trekker over. Arie en Silvester hanteren echter mitrailleurs: ze schieten veel en meestal is het raak. Een show van Arie en Silvester duurt vaak meer dan tweeënhalf uur. En daarna is het pauze. 'Sommige artiesten hebben kwaliteit, maar wij geven kwantiteit!' aldus de heren.

Geen valse beloftes, pretenties, boodschap, geen vorm, geen inhoud of overdenkingen. Geen emoties, slapte, repetities, schaamte, schroom en al helemaal geen genade. Ze zetten alles op alles. Ze brengen meer dan mogelijk is. Ze gaan helemaal leeg want Arie en Silvester geven nu eenmaal geen 10%.

Onder verschillende pseudoniemen schreven zij schitterende recensies en lovende berichten. Hier is er één van. "Arie en Silvester zijn gewoon het pretpark van het vabaret. Samengevat komt het erop neer dat een dikke huid en een sterkte maag de belangrijkste voorwaarden zijn voor het overleven van 200%." (Hans Belder, Rotterdams Dagblad)

Details

ImprintUitgeverij Nanda
UitgeverDe Vrije Uitgevers
Publicatiedatum 26 maart 2018
ISBN 9789490983703
Taal Nederlands
Soort audioVoordracht (hoorspel, theater, cabaret)
Speelduur 1u 56m 44s
Bestandsgrootte 215 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Arie Koomen

Arie Engel Koomen (1968) is een Nederlands stand-upcomedian en grafisch vormgever. Koomen speelt in het duo Arie & Silvester met Silvester Zwaneveld, waarbij zij zich vooral richten op improvisatie. Tevens speelde hij vanaf juni 2004 in het programma De Lama's. In oktober 2006 maakte hij na het winnen van de Televizier-Ring bekend hiermee op korte termijn te stoppen. Vanaf 2007 was hij te zien in Doe Maar Normaal, de Nederlandse versie van de Engelse popquiz Never Mind the Buzzcocks.

Toon aanbod