Luistervoorbeeld

Rammen

Auteur Arie Koomen, Silvester Zwaneveld
Spreker Arie & Silvester
Speelduur 2u 5m 49s
€ 9,99

Beschrijving

Arie en Silvester zoeken voor hun derde show naar jong van hart, leeftijd of ziel beschikkend: KIJKER M/V. Heb jij tijd en zin om achterover te leunen en een lekker avondje cabaret te kijken?
Ga dan lekker bij je opa en oma op visite!

De jongens doen al jaren wat zij willen en deze keer willen ze dat jij alles geeft wat je in je hebt, simpelweg omdat zij dat ook doen. Dus pak chips en cola en ga d'r maar eens fout voor zitten. Deze show heet in tegenstelling tot hun vorige shows Rammen!

Het ziet ernaar uit dat de jongens dit keer de eerste rij met rust laten. Maar dat zeiden ze ook over hun vorige programma's. Dus ben jij een geschikte kandidaat voor deze functie, kijk en luister dan als de gesmeerde bliksem deze show!

Details

ImprintUitgeverij Nanda
UitgeverDe Vrije Uitgevers
Publicatiedatum 26 maart 2018
ISBN 9789490983734
Taal Nederlands
Soort audioVoordracht (hoorspel, theater, cabaret)
Speelduur 2u 5m 49s
Bestandsgrootte 232 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Arie Koomen

Arie Engel Koomen (1968) is een Nederlands stand-upcomedian en grafisch vormgever. Koomen speelt in het duo Arie & Silvester met Silvester Zwaneveld, waarbij zij zich vooral richten op improvisatie. Tevens speelde hij vanaf juni 2004 in het programma De Lama's. In oktober 2006 maakte hij na het winnen van de Televizier-Ring bekend hiermee op korte termijn te stoppen. Vanaf 2007 was hij te zien in Doe Maar Normaal, de Nederlandse versie van de Engelse popquiz Never Mind the Buzzcocks.

Toon aanbod