Luistervoorbeeld

Het avontuur van de duivelsklauw

SerieSherlock Holmes
Auteur Arthur Conan Doyle
Spreker Jan Ad Adolfsen
Speelduur 1u 10m 20s
€ 3,99

Beschrijving

Van zijn arts moet Sherlock Holmes strikte rust in acht nemen. Hij verblijft daarom, samen met zijn trouwe vriend Dr. Watson, in Cornwall. De rust eindigt abrupt als zich een bizar incident voordoet.

Holmes krijgt bezoek van de heer Mortimer Tregennis en de lokale dominee, de heer Roundhay. Ze vragen raad nadat de zus van Tregennis plotseling is overleden en zijn broers op slag krankzinnig zijn geworden. Holmes bedenkt zich geen moment en start een onderzoek.

Het avontuur van de duivelsklauw is een van de 56 verhalen over Sherlock Holmes van de hand van Arthur Conan Doyle. Het verhaal verscheen in de bundel Zijn laatste buiging.

Details

UitgeverOORkracht 8
Publicatiedatum 13 februari 2021
ISBN 9789491159466
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 10m 20s
Bestandsgrootte 97 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Arthur Conan Doyle

Arthur Conan Doyle (1859-1930) was arts, maar werd vooral bekend als schrijver. Zijn verhalen over de intelligente, enigszins verwaande detective Sherlock Holmes, immer bijgestaan door zijn trouwe vriend Dr. Watson, zijn al tientallen jaren populair.

Naast detectives schreef Doyle ook historische romans, toneelstukken, poëzie en non-fictie. Toch waardeerde het grote publiek hem vooral om zijn detectives.

Toon aanbod