Luistervoorbeeld

Het avontuur van De Bruine Beuken

SerieSherlock Holmes
Auteur Arthur Conan Doyle
Spreker Jan Ad Adolfsen
Speelduur 1u 1m 24s
€ 3,99

Beschrijving

Violet Hunter is verzocht een positie te bekleden als gouvernante bij Jephro Rucastle op landgoed De Bruine Beuken in Hampshire. De jonge vrouw vraagt Sherlock Holmes advies over het aanvaarden van de betrekking. De baan betaalt goed, maar kent enkele merkwaardige eisen. Zo moet ze haar lange haar afknippen. Op aanraden van Holmes accepteert ze de aanstelling, maar al snel komt er een telegram waarin ze de detective dringend verzoekt te komen.

Het avontuur van De Bruine Beuken is een van de 56 verhalen over Sherlock Holmes van de hand van Arthur Conan Doyle. Het verhaal verscheen in de bundel De Avonturen van Sherlock Holmes.

Details

UitgeverOORkracht 8
Publicatiedatum 14 oktober 2021
ISBN 9789491159510
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 1m 24s
Bestandsgrootte 84 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Arthur Conan Doyle

Arthur Conan Doyle (1859-1930) was arts, maar werd vooral bekend als schrijver. Zijn verhalen over de intelligente, enigszins verwaande detective Sherlock Holmes, immer bijgestaan door zijn trouwe vriend Dr. Watson, zijn al tientallen jaren populair.

Naast detectives schreef Doyle ook historische romans, toneelstukken, poëzie en non-fictie. Toch waardeerde het grote publiek hem vooral om zijn detectives.

Toon aanbod