Luistervoorbeeld

Stap in de vortex - Harmonie in al je relaties

Auteur Esther & Jerry Hicks
Spreker Edith Hagenaar
Speelduur 25m 27s
€ 0,00

Beschrijving

Hoe zou het zijn als jij harmonie had in al je relaties?

Hoe zou je je dan voelen?

Je kunt in elke relatie waar je je momenteel in bevindt, of die je ooit gehad hebt, harmonie ervaren door de werkelijkheid te begrijpen die de basis vormt van elke relatie.

Dit uitzonderlijke boek toont je de ware reden van welke disharmonie je ook maar ervaart. Het helpt je niet alleen om een dieper begrip in jezelf te verankeren, maar ook om een groter gevoel van liefde voor de mensen in je leven te ervaren dan je ooit voor mogelijk hield. Door de veelvoud aan foutieve veronderstellingen die de meeste mensen hebben bloot te leggen, gidst dit boek je naar de krachtige, scheppende Vortex waar al jouw gewenste harmonieuze relaties klaar liggen. Abraham toont je hoe je die Vortex kunt binnengaan en daar alles vindt wat je ooit wenste.

Zoals Abraham zegt: "Het is ons verlangen je te helpen het mysterie van schijnbaar onmogelijke relaties op te lossen; uit te zoeken hoe jullie je planeet vreugdevol met miljarden anderen kunnen delen; de schoonheid van jullie onderlinge verschillen te herontdekken; en bovenal, de allerbelangrijkste relatie te herstellen: jouw relatie met de eeuwige, niet-fysieke Bron die jij werkelijk bent..."

"Het is ons verlangen dat je een toegenomen waardering ervaart voor je planeet; je lichaam; je familie; je vrienden; je vijanden; je regering; je systemen; je voedsel; je financiën; je dieren; je werk; je spelen; je doel; je Bron; je Ziel; je verleden, je toekomst en je heden."

Abraham: "Je zult je nooit een moment beleven waarop het onderwerp van je relaties niet actief deel uitmaakt van je ervaring van het nu, want alles wat je waarneemt of opmerkt of weet is er vanwege jouw relatie met iets anders.
Zonder een vergelijkende ervaring zou je niet in staat zijn binnen jezelf enige vorm van begrip waar te nemen of te richten. Het is daarom correct te zeggen dat je zonder relaties in het geheel niet zou kunnen bestaan."

Dit boek behandelt de gebrekkige veronderstellingen waarop wij allemaal onze relaties gebouwd hebben - en vervangt ze door gezonde, werkende, positieve veronderstellingen.
Abraham schijnt hun licht op alle aspecten die met relaties te maken hebben, voor een deel in een vraag-en-antwoord-sessie met Jerry Hicks.

Inhoud
1. Fragmenten uit Stap in de Vortex - Harmonie in al je relaties

Details

ImprintPalaysia
UitgeverDe Vrije Uitgevers
Publicatiedatum 1 juli 2016
ISBN 9789492412157
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 25m 27s
Bestandsgrootte 35 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.