Luistervoorbeeld

Mijn wolf en ik

Auteur Edith Hagenaar
Spreker Edith Hagenaar
Speelduur 50m 28s
€ 5,99

Beschrijving

Je kent het verhaal toch wel, van de wolf en de drie biggetjes? De drie biggetjes dachten dat ze door het bouwen van stenen muren veilig waren.

Maar wist je, dat ze nooit meer uit hun huisje kwamen, omdat ze nog steeds bang waren voor de wolf? In het échte verhaal van de wolf en de drie biggetjes ontdek je hoe de biggetjes eindelijk uit hun huisje konden... en weer een vrij en blij leven konden leiden!

Is er ook een wolf in jouw leven? Iemand die jou pest misschien. Of een strenge meester of juf. Of een tegenstander waar je maar niet van kunt winnen.

Met de PosiWords van Felix en Lenette, de oefeningen en de binnenreis (meditatie) op dit luisterboek leer je omgaan met je wolf - en zorg je er voor dat hij of zij geen negatieve invloed meer op jouw leven heeft!

Bij dit luisterboek hoort een gratis e-book, download het vandaag nog op www.posiworld.nl

Inhoud
1. Het échte verhaal van de wolf en de drie biggetjes
2. Oefeningen
3. De PosiWords van de drie biggetjes
4. Op binnenreis met je wolf

Details

ImprintPalaysia
UitgeverDe Vrije Uitgevers
Publicatiedatum 1 juli 2016
ISBN 9789492412119
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 50m 28s
Bestandsgrootte 69 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Edith Hagenaar

Edith Hagenaar (1970) is auteur van meerdere bestsellers op het gebied van persoonlijk macht, een internationaal graag geziene spreker, een krachtige coach, eigenaar van de internationale multimedia uitgeverij Palaysia Personal Growth en schrijft maandelijks de Affirmatie van de Maand.

Ze geniet van haar leven als geïnspireerde creator, liefdevolle moeder voor vijf kinderen, gepassioneerde lover van haar vriend en intens liefhebber van water en het trainen van haar lijf.

Toon aanbod