20 kilo lichter
20 kilo lichter

20 kilo lichter

Affirmaties en oefeningen die je helpen gemakkelijk, op een plezierige manier en duurzaam af te vallen

Hoe verlies je gemakkelijk, op een plezierige manier en duurzaam 20 kilo? Ik werkte maandenlang alleen met affirmaties: positieve gedachten over mijn lichaam, mijn eetgewoonten, sporten, zelfvertrouwen, afvallen...

Auteur

Edith Hagenaar

Spreker

Edith Hagenaar

Speelduur

1 uur 56 min

€ 18,99

Beschrijving

Hoe verlies je gemakkelijk, op een plezierige manier en duurzaam 20 kilo?

Ik werkte maandenlang alleen met affirmaties: positieve gedachten over mijn lichaam, mijn eetgewoonten, sporten, zelfvertrouwen, afvallen...

Verder deed ik niks. Geen hongerdiëten. Geen rigide sportschema's. Geen dure pillen. Geen discipline.

En al die tijd at ik wat ik wilde. En al die tijd sportte ik niet. En al die tijd snoepte ik en snaaide ik en dronk ik wat ik wilde.

Totdat... totdat de affirmaties begonnen te werken.

En toen kon ik gewoon geen chocola meer door mijn keel krijgen. En had ik ineens zo'n zin in salade! En toen kon ik gewoon niet meer op de bank blijven zitten. En móést ik ineens sporten.

Vanzelf. Zonder strijd en ruzies met mezelf... en de kilos vlogen er af, mijn lijf werd strak en slank, en ik voel me fitter dan 10 jaar geleden.

Ik viel 20 kilo af. Wie had dat gedacht? Nou, ik dus. Denk jij jezelf ook slanker?

Hoeveel je ook wilt afvallen, met de affirmaties in dit luisterboek lukt het!

Circa 120 minuten affirmaties, gesproken tekst, meditaties en simpele oefeningen. Ook jij kunt het! Ook jij bent het waard!

Ik ben de veertig gepasseerd. En ik weeg minder dan toen ik 18 was. Ik zie er geweldig uit!

Wie had dat kunnen denken?

Nou, ik.

Ik ben ruim 20 kilo afgevallen, doordat ik het dacht.

Wil jij ook weten hoe ik dat deed?

Hoe raak je gemakkelijk, op een plezierige manier en duurzaam 20 kilo kwijt? Zonder jezelf te hoeven martelen, kwellen of uit te hongeren?

Onmogelijk, denk je misschien, maar ik ben het levende bewijs dat het kan: ik ben in twee jaar en vijf maanden 25 kilo kwijtgeraakt, alleen maar door het her-programmeren van mijn gedachten. En doordat mijn gedachten ge-herprogrammeerd waren, volgden mijn acties moeiteloos en vanzelf. Eenvoorbeeld: mijn overtuiging "het is vervelend om te moeten zwemmen" verving ik door "ik vind het heerlijk om te zwemmen, ik heb de tijd die het me kost om te gaan zwemmen er graag voor over, ik zwem drie keer per week een uur". Daardoor is mijn hele gedrag rondom sporten in het algemeen, en zwemmen in het bijzonder volkomen veranderd - tegenwoordig kan ik niet meer zonder mijn zwemuurtje en kan ik niet wachten tot ik weer 'mag'.

Hoe zou het zijn als jij 20 kilo lichter was? Hoe zou je je voelen?

Jij hebt nu de mogelijkheid om, net als ik, gemakkelijk, op een plezierige manier en duurzaam 20 kilo lichter te worden.

Voor mijn eigen afval-avontuur schreef ik tientallen affirmaties, voor elk gebied dat betrokken is bij voeding, gewichtsverlies, beweging en het lichaam.

Door regelmatig deze affirmaties te beluisteren, overschrijf je jouw beperkende overtuigingen. De nieuwe affirmaties worden je nieuwe waarheid, en daar ga je naar leven: op feestjes heb je geen behoefte meer om maar te blijven graaien om je onzekerheid te maskeren, je krijgt ineens zin om elke dag te sporten, je hebt geen behoefte meer aan vette voedingsmiddelen, enzovoort.

Het luisterboek begint met de affirmaties. Daarna komen er verschillende (mentale) oefeningen die je helpen om daadwerkelijk 20 kilo lichter te worden.

Mag ik je iets brutaals vragen?

Wat heeft het jou gekost om zo zwaar te worden?
Hoeveel geld geef jij uit aan voedsel dat je eigenlijk niet nodig hebt?
Hoeveel hebben al die chips, chocola, toastjes met brie, wijn, frisdranken, tweede porties, toetjes en koekjes bij elkaar allemaal wel niet gekost?

Als je elke dag 2 euro uitgeeft aan voedsel dat je niet nodig hebt, kost je dat op jaarbasis 730 euro. Ik schat in dat de gemiddelde persoon zelfs meer dan dat bedrag uitgeeft om, feitelijk, zichzelf vet te mesten. Het is prima dat je bereid bent dat uit te geven aan lekkernijen.

Maar hoeveel ben je bereid uit te geven aan een fit, gezond en slank lichaam?

Hoeveel wil jij investeren om die overtollige kilo's kwijt te raken, in plaats van ze te vermenigvuldigen?

Wat is het jou waard om de trap op te kunnen rennen zonder buiten adem te zijn, om in de zomer een strak jurkje te kunnen dragen, om in de spiegel te kijken en blij te zijn met je lijf?

Download nu het luisterboek en start direct met het herprogrammeren van je gedachten rond voedsel en je lijf!

De meditatie duurt ongeveer een half uur. Het helpt je om jezelf te vullen met datgene waar je eigenlijk naar op zoek bent wanneer je eet zonder dat je trek hebt: liefde, energie, kracht. Doe 'm regelmatig, en dan zul je op een gegeven moment delen uit de meditatie kunnen gebruiken in je dagelijkse leven, op moeilijke momenten.

Beluister de affirmaties zo vaak mogelijk, zowel bewust (luisteren, en herhalen van de affirmatie) als onbewust (als achtergrond, of 's nachts terwijl je slaapt.). Visualiseer ze, terwijl je ze hoort, en voel hoe het zou voelen als het waar was. Doe de PaddenstoelenMethode met de affirmaties die jouw moeilijk vallen of waarvan je moeite hebt ze te geloven of uit te spreken.

Of gebruik het Doorbreek je Overtuiging schrift je om de affirmatie van de negatieve lading die jij het geeft te ontdoen. Je zult merken dat de affirmatie op een gegeven moment voor je gaat leven, en je er als vanzelf naar gaat handelen - je kunt niet anders. Dan begint de grote verandering in te zetten.

Zie ook www.20kilolichter.nl

Inhoud
1. Inleiding
2. Over volhouden en snelheid
3. De waarheid is niet belangrijk
4. Oefening
5. Voor je begint
6. Meditatie
7. Ik ben blij met mijn lichaam
8. Ik heb de wereld zoveel te geven
9. Mijn lichaam is het waard gezond gevoed te worden
10. Het is genoeg
11. Ik eet bewust en met plezier
12. Ik geniet van sport en beweging
13. Mijn emoties mogen er zijn
14. Ik hou van mezelf
15. Ik neem deel aan het volle leven
16. Ik bevrijd mijzelf
17. De 9 affirmaties om gemakkelijk af te vallen

Details

Imprint

Palaysia

Uitgever

Vrije Uitgevers, De

Publicatiedatum

1 juli 2016

ISBN

9789492412089

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 56 min

Bestandsgrootte

160 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Edith Hagenaar (1970) is auteur van meerdere bestsellers op het gebied van persoonlijk macht, een internationaal graag geziene spreker, een krachtige coach, eigenaar van de internationale multimedia uitgeverij Palaysia Personal Growth en schrijft maandelijks de Affirmatie van de Maand.

Ze geniet van haar leven als geïnspireerde creator, liefdevolle moeder voor vijf kinderen, gepassioneerde lover van haar vriend en intens liefhebber van water en het trainen van haar lijf.

Meer auteur Edith Hagenaar Bekijk alles

Mijn wolf en ik

Mijn wolf en ik

Edith Hagenaar

€ 5,99
Maak je vijand onschadelijk
€ 8,99
De kracht van intentie

De kracht van intentie

Edith Hagenaar

€ 3,99
Ik voel me goed

Ik voel me goed

Edith Hagenaar

€ 5,99

Meer spreker Edith Hagenaar Bekijk alles

Je kunt een buitengewoon leven creëren

Je kunt een buitengewoon leven creëren

Louise Hay, Cheryl Richardson

€ 7,99
Stap in de vortex - Harmonie in al je relaties
€ 0,00
Mijn wolf en ik

Mijn wolf en ik

Edith Hagenaar

€ 5,99
Maak je vijand onschadelijk
€ 8,99