Maak je vijand onschadelijk
Maak je vijand onschadelijk

Maak je vijand onschadelijk

Liefdevolle oefeningen en meditaties

Oefeningen en meditaties om negatieve situaties in je leven om te buigen, om van tegenstanders medestanders te maken, en om je te bevrijden van beperkende invloeden.

Auteur

Edith Hagenaar

Spreker

Edith Hagenaar

Speelduur

1 uur 18 min

€ 8,99

Beschrijving

Wie of wat is jouw vijand? Ziekte? Je ex-man?
Overgewicht? Sigaretten? Je collega? Je buurvrouw? Geld?

Heb je geen vijand? Weet je dat zeker? Het kan juist heel bevrijdend zijn om te erkennen dat je een vijand hebt - want dan pas kun je gericht werken aan het neutraliseren van die tegenstander, of hem misschien zelfs ombuigen tot medestander!

Hoe zou jouw leven er uit zien zonder die tegenstand? Hoe zou jouw leven er uit zien als die opponent geen macht meer over je kon uitoefenen? Hoe zou je leven er uit zien zonder die ongewenste situaties? Als jij jezelf van die beperkende invloeden kon bevrijden, hoe zou dat jouw leven veranderen?

Dit is een volledige workshop met een inzichten over het fenomeen vijand, met bijbehorende oefeningen en twee meditaties.

*Neem nu het heft in eigen handen en gebruik dit baanbrekende luisterboek om op een snelle en effectieve manier je vijand te neutraliseren en weer vrij en gelukkig te worden in alle onderdelen van jouw leven!*

We hebben het allemaal in ons leven, in meer of mindere mate: die ene persoon die ons dwarszit, of dat ene ding dat ons blokkeert. Het kan je partner zijn, die jou lijkt tegen te werken. Het kan een buurman zijn, die overlast veroorzaakt.

Het kan kanker zijn, die jou van binnenuit opvreet. Het kan je schoonmoeder zijn, die jouw gezag ondermijnt. Het kan een kennis zijn, die over jou roddelt. Het kan je overgewicht zijn, dat jou een rot gevoel geeft over jezelf. Het kan een collega zijn, die steeds net niet doet wat jij vraagt. Het kan een klasgenoot zijn, die jou pest. Het kan de handicap zijn, die jou tegenhoudt.

Verlicht
Misschien noem je het niet je vijand, omdat dat zo'n groot en beladen woord is. Niemand wil een vijand hebben. Vijanden zijn gevaarlijk, en mogelijk dodelijk. Vijanden zijn piraten, moordenaars, bedriegers, en zo zouden we onze tegenstanders niet willen classificeren, toch?
Daarom bagatelliseren we die tegenstand in ons leven, maken we het kleiner dan het is, noemen we het geen 'vijand'. Zo erg is het allemaal toch niet?
Bovendien is het niet erg positief, niet erg spiritueel, om het over een vijand te hebben.
Een vijand is tenslotte je tegenstander, iemand voor wie je haat moet koesteren, en het is niet erg verlicht om iemand te haten.

Maar de waarheid is dat die ene persoon, of die ene situatie, of die ene ziekte, de kracht heeft om je hele leven te ruïneren. Door de overlast van de buurman kun je nooit meer ontspannen in je eigen huis zitten. Door het disrespect van je baas heb je geen plezier meer in je werk. Door de ongehoorzaamheid van je kinderen ben je moedeloos en futloos geworden. Door het gepest lijdt je werk of je studie.

Opluchting
Het is tijd dat je erkent dat je wel degelijk een vijand hebt - en misschien wel meer dan één. Het is tijd dat je ziet dat die vijand een veel te grote impact op jouw leven heeft gekregen. Het is tijd dat je toegeeft dat die vijand - of je het nou wilt of niet - een belangrijk onderdeel van jouw leven is.

Het is tijd dat je benoemt: ik heb een vijand.

Ik heb een vijand.

Want door het te erkennen, door het te benoemen, door te stoppen het te bagatelliseren en het minder erg voor te doen, lucht je niet alleen op: je geeft jezelf eindelijk de handvaten, en de macht, om korte metten te maken met die tegenstander in jouw leven.

Zie jouw vijand voor je. Voel wat hij met je doet. Ervaar de impact die hij op je leven heeft.

En stel je nu voor dat die vijand - of het nu een mens, een ziekte of een situatie is - niet langer je vijand is. Stel je voor dat die vijand jouw medestander is, of dat die vijand helemaal uit je leven verdwijnt. Hoe zou dat zijn? Hoe zou dat jouw leven veranderen?

Een vriendin van mij had veel last van haar onderbuurvrouw - de vrouw reageerde voortdurend vijandig op het geluid van de kinderen van mijn vriendin. De kinderen deden al extra zachtjes, ze liepen alleen op sokken, maar de vrouw bleef aggressief reageren. Daardoor voelden mijn vriendin en haar kinderen zich niet eens meer vrij in hun eigen huis. Ik raadde mijn vriendin aan om met specifieke affirmaties te gaan werken, om de vijandige situatie om te buigen. Dat deed ze, en binnen enkele weken hoorde ze dat de vrouw, die daar al jaren woonde, ging verhuizen!
En de nieuwe bewoners bleken een werkend stel die geen enkele last hadden van haar kinderen.

Maak je vijand onschadelijk
Ook jij hebt de kracht om alle ongewenste situaties in jouw leven om te buigen. Ook jij kunt van je tegenstanders medestanders maken. Ook jij kunt jezelf bevrijden van de macht die anderen op jouw leven hebben.

Je kunt het uiteraard alleen doen, maar het is ook fijn om daar in begeleid te worden, om een bewezen systeem te gebruiken. Mijn nieuwe luisterboek met meditaties "Maak je vijand onschadelijk" heb ik speciaal ontworpen om op een snelle, effectieve manier jouw vijand te neutraliseren, zodat jij weer vrij en gelukkig kunt zijn in alle onderdelen van jouw leven.

Ik hoor je denken: "Edith, ben je nou alleen maar bezig met vijanden en tegenstanders?" Dat lijkt misschien inderdaad zo. Maar het is niet de bedoeling dat je ten strijde trekt tegen die vijanden, of dat je je tegenstanders moet overwinnen. Met behulp van mijn luisterboek ga je juist naar binnen, om iets in jezelf te overwinnen. Je gaat naar jezelf kijken, jezelf bekrachtigen en jezelf bevrijden. Zonder strijd, maar liefdevol en eenvoudig breng je jezelf op een ander niveau - een niveau waarop anderen geen vat meer op jou hebben.

Jij bent de enige die de sleutel in handen heeft om alle negatieve situaties in je leven op te lossen. Ik help je graag om die sleutel te gebruiken.

Met warme groet,

Edith Hagenaar


Het luisterboek bestaat uit twee delen:

1. Luisterboek met oefeningen, die je helpen om tot nieuwe, bevrijdende inzichten te komen
2. Twee krachtige meditaties die specifiek gericht zijn op je vijand en het ombuigen van welke negatieve situatie in je leven dan ook

Ben jij er klaar voor om je leven niet meer te laten regeren door die ene persoon of die ene omstandigheid?

In dit luisterboek hoor je onder andere hoe ik van een pestkop af kwam, hoe ik mijn overgewicht kwijtraakte, hoe ik een tegenstander neutraliseerde, hoe ik een groeiende moedervlek liet verdwijnen, en hoe ik van iemand die ik haatte één van mijn beste vriendinnen maakte. En natuurlijk hoe je die technieken in jouw leven kunt toepassen.

LET OP: Deze audioproductie is een krachtige instrument dat je leven kan veranderen... maar het is geen vervanging voor medische hulp. Als je mentale of fysieke problemen hebt, in psychotherapie zit, of neurologische ziektes of (panische) aanvallen hebt, stellen we voor dat je een arts of therapeut raadpleegt en deze audioproductie onder hun begeleiding gebruikt.
Uitgever Palaysia Personal Growth neemt geen verantwoordelijkheid voor het ondeugdelijk gebruik van (het materiaal of de oefeningen in) deze audioproductie.

Bij de download wordt een PDF-bestand meegeleverd dat naast extra informatie ook een inlogcode bevat voor een website met downloads van de worksheets en nog wat extraatjes.

Inhoud
1. Inleiding
2. Erken je vijand
3. Wat is een vijand
4. Verantwoordelijkheid & schuld
5. Inleiding meditatie - bevrijd je vijand
6. Meditatie - bevrijd je vijand
7. Van vijandschap naar vriendschap
8. Winnen of verliezen
9. Inleiding meditatie - maak je vijand onschadelijk
10. Meditatie - maak je vijand onschadelijk

Details

Imprint

Palaysia

Uitgever

Vrije Uitgevers, De

Publicatiedatum

1 juli 2016

ISBN

9789492412058

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 18 min

Bestandsgrootte

72 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Edith Hagenaar (1970) is auteur van meerdere bestsellers op het gebied van persoonlijk macht, een internationaal graag geziene spreker, een krachtige coach, eigenaar van de internationale multimedia uitgeverij Palaysia Personal Growth en schrijft maandelijks de Affirmatie van de Maand.

Ze geniet van haar leven als geïnspireerde creator, liefdevolle moeder voor vijf kinderen, gepassioneerde lover van haar vriend en intens liefhebber van water en het trainen van haar lijf.

Meer auteur Edith Hagenaar Bekijk alles

Mijn wolf en ik

Mijn wolf en ik

Edith Hagenaar

€ 5,99
De kracht van intentie

De kracht van intentie

Edith Hagenaar

€ 3,99
Ik voel me goed

Ik voel me goed

Edith Hagenaar

€ 5,99
20 kilo lichter

20 kilo lichter

Edith Hagenaar

€ 18,99

Meer spreker Edith Hagenaar Bekijk alles

Je kunt een buitengewoon leven creëren
4.0

Je kunt een buitengewoon leven creëren

Louise Hay, Cheryl Richardson

€ 7,99
Stap in de vortex - Harmonie in al je relaties
€ 0,00
Mijn wolf en ik

Mijn wolf en ik

Edith Hagenaar

€ 5,99
Je kunt je leven helen

Je kunt je leven helen

Louise Hay, Ahlea Khadro

€ 13,49