Luistervoorbeeld

De kracht van intentie

Sta op en bevrijd je potentieel
Auteur Edith Hagenaar
Spreker Carl Hagenaar
Speelduur 20m 35s
€ 3,99

Beschrijving

Verken, ontdek en maak je de Kracht van Intentie eigen met deze bekrachtigende affirmaties. Intentie is niet iets wat je doet, maar een energie waarvan jij onderdeel bent.

Herprogrammeer je beperkende gedachten met deze affirmaties, en je hebt de gereedschappen om je de energie van intentie meester te maken en de wereld op een volkomen andere manier te ervaren.

De affirmaties in dit luisterboek zijn gebaseerd op de dvd De Kracht van Intentie en De Kracht van Intentie doos met kaarten, van Wayne Dyer.

Speel ze regelmatig af en herhaal ze zo vaak mogelijk, om ze daadwerkelijk in je geheugen te prenten. Dan komen ze op de juiste momenten naar boven, en gaat je leven een andere wending nemen. De affirmaties zijn geschreven door Edith Hagenaar, en ingesproken door Carl Hagenaar.

Inhoud
1. De zeven gezichten van intentie
2. Het Dyer Dozijn
3. De kracht van intentie affirmaties

Details

ImprintPalaysia
UitgeverDe Vrije Uitgevers
Publicatiedatum 1 juli 2016
ISBN 9789492412072
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 20m 35s
Bestandsgrootte 28 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Edith Hagenaar

Edith Hagenaar (1970) is auteur van meerdere bestsellers op het gebied van persoonlijk macht, een internationaal graag geziene spreker, een krachtige coach, eigenaar van de internationale multimedia uitgeverij Palaysia Personal Growth en schrijft maandelijks de Affirmatie van de Maand.

Ze geniet van haar leven als geïnspireerde creator, liefdevolle moeder voor vijf kinderen, gepassioneerde lover van haar vriend en intens liefhebber van water en het trainen van haar lijf.

Toon aanbod