Luistervoorbeeld

Tot uw dienst! – Erotisch verhaal

SerieLUST
Auteur Alicia Luz
Spreker Diederick de Boor
VertalerMarie Comer
Speelduur 37m 21s
€ 2,99

Beschrijving

"Terwijl ik toekijk hoe ze slaapt, begin ik me af te trekken. Ik kom naar haar toe zonder geluid te maken en trek zachtjes haar slipje uit waarmee ik haar mond bedek als ze haar ogen opent. Ze stribbelt niet tegen, ze wil meer. Eenmaal gekneveld, pak ik mijn touw om haar handen, armen en de rest van haar lichaam vast te binden."

Als mijnenruimer in het leger is hij momenteel op missie in Mali, waar zijn dagelijks leven wordt gekenmerkt door adrenalinerushes en de angst om bij elke missie zijn leven te verliezen. Hoewel hij getrouwd is en in hart en nieren trouw is aan zijn vrouw die zo ver weg is, heeft hij behoefte aan seks, gewelddadige seks, om de stress van zijn baan te verlichten. Hetzelfde lijkt te gelden voor zijn collega Lana, die soms meegaat als hij 's ochtends hardloopt. Tussen extreme overheersing en onderwerping zullen ze hun fysieke en zintuiglijke grenzen verleggen om zich te bevrijden van een beklemmend dagelijks leven.
Alicia Luz is een Franse romanschrijfster en hypnotherapeute. Toen ze begin dertig was, op zoek naar nieuwe en ongekende sensaties, begon ze een carrière in erotica. Ze vindt het leuk om woorden zo te ordenen dat ze de lezer doen dromen en fantaseren. Ze vindt het ook leuk om vormen en kleuren samen te gebruiken om zo de lezer meer te boeien. Je kunt haar vinden op Instagram @alicia.luz.auteure

Details

ImprintLUST
UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 25 oktober 2019
ISBN 9788726373325
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 37m 21s
Bestandsgrootte 28 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.