Luistervoorbeeld

Smartengeld

SerieKindle County deel 5
Auteur Scott Turow
Spreker Roel Fooij
VertalerJ.J. de Wit
Speelduur 15u 33m 13s
€ 16,99

Beschrijving

Waarom neemt de charmante advocaat Robbie Feaver zelf een advocaat in de hand? De FBI stuit op Robbie’s geheime bankrekeningen en verdenkt hem ervan rechters om te kopen voor zijn eigen rechtszaken. Hij moet als infiltrant meewerken met het onderzoek om bewijs te leveren tegen de corrupte rechters. Tijdens het onderzoek worden hij en de agente Evon Miller steeds hechter en raken hun persoonlijke levens verstrengeld. Zullen ze er samen in slagen de geheime operatie succesvol af te ronden?
Scott Turow (1949) is naast schrijver ook partner bij een groot advocatenkantoor in Chicago. Met zijn rijke kennis van recht schreef hij de eerste zogenaamde ‘legal thrillers’. ‘De aanklager’ is het bekendste werk van Turow dat verfilmd is met Harrison Ford in de hoofdrol. Ook boeken als ‘Smartengeld’, ‘Het bewijs’ en ‘De beschuldiging’ zijn niet meer van de boekenplanken weg te denken. Met meer dan dertig miljoen verkochte exemplaren en boeken vertaald naar veertig talen is Turow een van de succesvolste auteurs van de Verenigde Staten.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 25 september 2022
ISBN 9788726505252
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 15u 33m 13s
Bestandsgrootte 654 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Scott Turow (1949) is naast schrijver ook partner bij een groot advocatenkantoor in Chicago. Met zijn rijke kennis van recht schreef hij de eerste zogenaamde ‘legal thrillers’. De aanklager is het bekendste werk van Turow dat verfilmd is met Harrison Ford in de hoofdrol. Ook boeken als Smartengeld, Het bewijs en De beschuldiging zijn niet meer van de boekenplanken weg te denken. Met meer dan dertig miljoen verkochte exemplaren en boeken vertaald naar veertig talen is Turow een van de succesvolste auteurs van de Verenigde Staten.

Toon aanbod