Luistervoorbeeld

Het Franciscus complot

Auteur Dean R. Koontz
Spreker Roel Fooij
VertalerThom Nicolaas
Speelduur 14u 55m 58s
€ 16,99

Beschrijving

´Het Franciscus complot´ is een mysterieuze thriller, waarin hulp in lastige situaties uit een hele onverwachte hoek komt. Na een ongeluk bij Banodyne Laboratories overlijden er mensen en gebeuren er allerlei vreemde dingen. We leren Travis kennen, die depressief is na het verlies van zijn vrouw en na het overlijden van meerdere strijdmakkers uit zijn sectie in het leger. Hij gaat de natuur in met het voornemen er een einde aan te maken, maar onderweg komt hij iemand tegen die hem er niet langs laat en hem overhaalt om zijn keuze te herzien...
Het leven van Nora Devon is miserabel. Ze wordt altijd onderdrukt door haar tante, die haar ervan verzekert dat de wereld verschrikkelijk is en vol met aanranders loopt. Als ze dan toch naar buiten gaat, lijkt haar tante gelijk te krijgen, want ze wordt al heel snel lastig gevallen door een man. Gelukkig is er iemand die haar kan helpen en haar beschermt...De Amerikaanse auteur Dean Ray Koontz (1945) staat bekend om zijn spannende thrillers die vaak een vleugje horror, fantasy, science fiction of satire bevatten. Veel van zijn werken bereikten de New York Times-bestsellerlijst, waarvan meerdere direct op nummer één binnenkwamen. Dit maakt hem tot een van de grootste New York Times-bestsellerauteurs ter wereld. In totaal heeft hij maar liefst 105 boeken geschreven, waarvan er meer dan zestig in het Nederlands te lezen zijn. Zijn boeken zijn wereldwijd meer dan 500 miljoen keer verkocht.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 24 juni 2022
ISBN 9788726506525
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 14u 55m 58s
Bestandsgrootte 631 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

De Amerikaanse auteur Dean Ray Koontz (1945) staat bekend om zijn spannende thrillers die vaak een vleugje horror, fantasy, science fiction of satire bevatten. Veel van zijn werken bereikten de New York Times-bestsellerlijst, waarvan meerdere direct op nummer één binnenkwamen. Dit maakt hem tot een van de grootste New York Times-bestsellerauteurs ter wereld. In totaal heeft hij maar liefst 105 boeken geschreven waarvan er meer dan zestig in het Nederlands te lezen zijn. Zijn boeken zijn wereldwijd meer dan 500 miljoen keer verkocht.

Toon aanbod